OBLJETNICA

DVD Donje Mekušje proslavilo 70 godina djelovanja, podršku i zahvalu uputio im i gradonačelnik Mandić

Vatrogasci iz Donjeg Mekušja aktivni su na brojnim natjecanjima u županiji, ali i diljem zemlje. Prvenstveno, broje mnoge intervencije na području Pokupske doline kao i human i nesebičan rad u poplavama i potresima van granica Karlovačke županije.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donje Mekušje u subotu je proslavilo 70 godina postojanja i djelovanja. Svečanu sjednicu otvorio je Tomislav Fundurulić, predsjednik društva, dok je izvješće o radu proteklih 70 godina iznio Matija Bedeniković, tajnik društva.  

Kako poručuju, prisutni gosti saznali su brojne informacije i anegdote o društvu koje danas broji više od 150 članova. Vatrogasci iz Donjeg Mekušja aktivni su na brojnim natjecanjima u županiji, ali i diljem zemlje. Prvenstveno, broje mnoge intervencije na području Pokupske doline kao i human i nesebičan rad u poplavama i potresima van granica Karlovačke županije. 

Gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić zahvalio je društvu na požrtvovnosti, te kako dodaju, kazao kako mu je lako obavljati dužnost gradonačelnika kad su u pitanju vatrogasci na osnovu njihove efikasnosti i efektivnosti.  

Priznanja i odlikovanja nagrađenim članovima dodijelili su Miroslav Rade, zapovjednik JVP Karlovac, Robert Hranilović, predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije i zamjenik zapovjednika JVP Karlovac, Željko Šafar, predsjednik vatrogasne zajednice Grada Karlovca, te Zdravko Bublić, zapovjednik DVD-a Donje Mekušje. Po završetku proslave, za sve prisutne goste bila je pripremljena svečana večera. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest