AKCIJA NA DUBOVCU

KAkvart na Dubovcu: Uređeni fitness park, rukometno i odbojkaško igralište – uključili se brojni volonteri

Dodaje da sve posebno sve veseli što se na igralištima okuplja veliki broj mladih i rekreativaca i u ljetno i sada u zimsko vrijeme.

Brojni volonteri danas su se uhvatili posla kako bi završili ovogodišnji projekt iz programa KAkvart u gradskoj četvrti Dubovac. Iz karlovačke gradske uprave nam tako javljaju da se radilo na uređenju fitness parka, te rukometnog i odbojkaškog igrališta.
 
Kroz KAkvart kupljene su i postavljene antistres podloge oko fitness sprava za koje je pripremljena betonska podloga, a postavljeni su i stalci za 20-ak bicikala oko igrališta.

– Prije svega zahvaljujemo volonterima rukometašima RK Dubovac-Gaza, nogometašima rekreativcima, Dubovčakima  i vijećnicima u Vijeću GČ Dubovac koji su svojim radom doprinjeli da se uredi ovaj prostor. Očistili smo smeće, uklonili travu koja je rasla oko nadstrešnice na igralištu, razvukli smo šljunak po stazama, pokrpali ogradu oko igrališta, istaknula je Alma Dubravčić predsjednica Vijeća GČ Dubovac.

Dodaje da sve posebno sve veseli što se na igralištima okuplja veliki broj mladih i rekreativaca i u ljetno i sada u zimsko vrijeme.

– To nam govori da smo kao Vijeće Gradske četvrti napravili dobar posao za naše sugrađane, rekla je Dubravčić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest