OBLJETNICA

Karlovački Dječji vrtić 4 rijeke slavi 10. rođendan, ravnateljica: Proslave su u ovom vremenu pravi izazov, zahvaljujemo svima na podršci

Zbog pandemije u kojoj živimo, organiziranje rođendanske proslave vrtića pravi je izazov. Željeli bismo jubilarni 10. rođendan proslaviti kako dolikuje, a istovremeno nam je važno zaštititi zdravlje naših djelatnika i korisnika, rekla je ravnateljica Štefanac.

– Na današnji dan prije 10 godina, Dječji vrtić Četiri rijeke otvorio je svoja vrata za najmlađe stanovnike Karlovca. U međuvremenu se mnogo toga promijenilo. Izgradili su se novi vrtići i obnovili stari te Dječji vrtić Četiri rijeke danas djeluje na 5 lokacija, u gradskim četvrtima Rakovac, Dubovac, Švarča, Turanj i Mahićno, piše nam ravnatelica DV-a Anita Štefanac.

Kaže da je u proteklih 10 godina mnogo mališana upravo u vrtiću učinilo svoje prve korake, sklopilo prva prijateljstva, upoznalo prve simpatije, steklo nova znanja i vještine. Ne kaže se uzalud “Sve što znam, naučio sam u vrtiću”.

– U vrtiću se, u proteklih 10 godina, proslavilo i mnogo dječjih rođendana, a prvi dan veljače svake je godine rezerviran za rođendan našeg vrtića. Ovogodišnji rođendan po mnogočemu je poseban. Osim što je jubilarni 10. po redu, ovaj je rođendan poseban i po tome što će se proslaviti drugačije od prethodnih. Naime, zbog razdoblja pandemije u kojem živimo, organiziranje rođendanske proslave vrtića pravi je izazov. Željeli bismo jubilarni 10. rođendan proslaviti kako dolikuje, a istovremeno nam je važno zaštititi zdravlje naših djelatnika i korisnika. Zato će se rođendanska proslava odgoditi za neko bolje vrijeme, dodaje ravnateljica.

No ovim putem želi se zahvaliti svoj djeci i roditeljima, kako sadašnjim, tako i onim bivšim. Također, želimo se zahvaliti svim odgojiteljima, suradnicima i ostalim djelatnicima bez kojih Dječji vrtić Četiri rijeke ne bi bio to što je danas.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest