SURADNJA USTANOVA

Formalizirana dugoročna suradnja Muzeja grada Karlovca i Veleučilišta: Ugovorom predviđene brojne zajedničke aktivnosti na obostrano zadovoljstvo

Sporazum o suradnji potpisali su ravnateljica Muzeja grada Karlovca Hrvojka Božić i v.d. dekan Veleučilišta u Karlovcu Ivan Štedul.

Dugoročna potreba za suradnjom Muzeja grada Karlovca i karlovačkog Veleučilišta danas je konačno i formalizirano potpisivanjem ugovora kroz kojeg će se definirati zajedničke aktivnosti, ali i uzajamni interesi.

– Muzeji grada Karlovca i Veleučilište u Karlovcu potpisali su Sporazum o poslovnoj, stručnoj i znanstveno-nastavnoj suradnji. Sporazumom je utvrđena dugoročna potreba za suradnjom Muzeja i Veleučilišta kojom će se kroz zajedničke aktivnosti ostvariti uzajamni interesi, izvijestila je voditeljica marketinga i odnosa s javnošću MGK-a Josipa Vukelić.

Naime, dogovoreno je da će sporazumne strane surađivati u područjima osmišljavanja i provedbe zajedničkih stručno-znanstvenih projekata, organizacije stručnih predavanja i seminara, nastavne suradnje kroz mogućnosti održavanja terenske nastave i realizacije stručne prakse studenata Veleučilišta na lokacijama Muzeja grad Karlovca. Isto tako i nastavne suradnje kroz sudjelovanje djelatnika Muzeja grada Karlovca u nastavnom procesu tijekom izvođenja nastave na stručnim i specijalističkim diplomskim studijima Veleučilišta, uzajamnog pružanja poslovnih, organizacijskih i tehnoloških usluga radi poboljšanja ukupne efikasnosti i uspješnosti poslovanja sporazumnih strana te ostalim područjima od zajedničkog interesa.

– Temeljem navedenog sporazuma može se očekivati poslovna, znanstvena i stručna suradnja djelatnika Muzeja grada Karlovca i Veleučilišta u Karlovcu s ciljem uspostavljanja i razvoja novih projekata te suradnje na već postojećim projektima, kažu nam u ustanovi Muzeji grada Karlovca. 

Sporazum o suradnji potpisali su ravnateljica Muzeja grada Karlovca Hrvojka Božić i v.d. dekan Veleučilišta u Karlovcu Ivan Štedul.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest