DELICIJE NA STOLU

Tradicionalna Kobasijada u Pokupskoj Dolini okupila čak 37 natjecatelja – najbolju kobasicu ima Ivan Saćerić, nagradu će – pojesti!

- U tijesnoj utakmici za prvo mjesto pobjedu je odnijela kobasica Ivana Saćerića, dok je Denis Pavlačić s jednim bodom manje osvojio 2. mjesto.

Nakon pauze zbog korone, jučer je konačno održana i sedma po redu tradicionalna Kobasijada Pokupska Dolina.

Ljubitelji i amaterski proizvođači suhomesnate delicije kobasice okupili su se jučer, a odaziv je bio odličan. Po riječima predstavnice organizatora – NK Kupa Andriane Baćurin, sudjelovalo je 37 natjecatelja koji su ujedno činili i žiri. 

– U tijesnoj utakmici za prvo mjesto pobjedu je odnijela kobasica Ivana Saćerića, dok je Denis Pavlačić s jednim bodom manje osvojio 2. mjesto. Josipu Saćeriću pripalo je 3. mjesto. Pobjednik je osvojio medalju te poklon paket i pršut kojeg je, kao i svake godine, donirala grupa Pivac, javljaju organizatori.

Za drugo i treće mjesto dodijeljene su medalje i poklon paketi. Zabavni dio večeri pripremio je Maroco band, a svi posjetitelji cijelu su večer uživali u tradicionalnim jelima i pićima.

– NK Kupa zahvaljuje svim posjetiteljima, natjecateljima, članovima kluba, mještanima i donatorima koji su zajedničkim snagama omogućili i 7. izdanje ove tradicionalne manifestacije. Cilj je ostvaren, a to je prikaz nogometnog kluba u posve drugačijem i kreativnom izdanju uz društveno povezivanje predstavnika kluba s navijačima, članovima i mještanima Pokupske doline, ali i ostalih posjetitelja s područja Karlovačke i Zagrebačke županije, kaže nam Baćurin.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest