NOVA POLIKLINIKA

Napušteni prostor na Korzu transformiran u modernu polikliniku, dr. S. Crnica okupio eminentan tim liječnika: Nadamo se uspješnoj sinergiji javnog zdravstva i privatnog sektora

- Ortopedija i radiologija nisu same za sebe, ja ću predstavljati kirurški dio, jer kirurgija je važan segment obogaćen i onim estetskim dijelom kojim se dosad nisam imao vremena baviti, rekao je ponosni vlasnik nove poliklinike.

Karlovčani od danas mogu još dostupnije i bolje odrađivati dijagnostičke i specijalističke pregleda i to u novoj poliklinici koja je otvorena na Korzu, na adresi Trg bana Petra Zrinskog 4. 

Napušteni poslovni prostor u državnom vlasništvu u najmodernije opremljenu polikliniku pretvorio je poznati karlovački liječnik dr. Suad Crnica, specijalist opće, plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Oformio je tim renomiranih suradnika, redom poznatih karlovačkih liječnika.

– Tu smo danas na zadovoljstvo svih nas, prije svega mojih suradnika i obitelji, a onda i svih pacijenata i klijenata. Nadam se da će ovo biti uspješna sinergija javnog zdravstva, javnozdravstvenih institucija i službi ali i privatnog sektora koji ima potrebu doprinjeti da dostupnost i kvaliteta zdravstvene usluge na ovim područjima bude za stepenicu više i ako tu bude naš skromni doprinos, naše zadovoljstvo će biti veće, rekao je dr. Crnica i predstavio svoj tim.

Docent Ivica Lucijanić brinut će za pacijente u području ortopedije i traumatologije i kako je rekao Crnica, njegovo dragocjeno iskustvo će pomoći da pacijenti mogu dobiti jednog od najvećeg stručnjaka na području ortopedije. 

– On ima svoju metodu koja je priznata u svijetu i hvala mu što se odazvao da bude dio ovog tima. Ništa nema bez dobre dijagnostike, a tu je dr. Kristina Samaržija zadužena za dijagnostiku i kardiologiju, kazao je Crnica koji je prostor poliklinike opremio i najmodernijom dijagnostičkom opremom.

– Ortopedija i radiologija nisu same za sebe, ja ću predstavljati kirurški dio, jer kirurgija je važan segment obogaćen i onim estetskim dijelom kojim se dosad nisam imao vremena baviti. Osigurava ljudima koji imaju potrebu za takvom uslugom da je dobiju na jednom mjestu kod kompetentnih ljudi s puno stručnog nadzora, jer katastrofe koje vidimo po društvenim mrežama su jedna ružna strana, kad rade oni koji za to nisu educirani. Trudit ćemo se da svi koji kod nas dođu budu itekako zadovoljni, kaže ponosni vlasnik nove poliklinike.

Predstavio je još jednog doajena medicinske znanosti, urologa Davora Katušina, te internista kardiologa dr. Ronalda Lipovšćaka. Taj segment je, dodaje Crnica jako važan i bitan, jer će pacijenti koji budu prepoznati kao rizična skupina sve usluge moći ovdje dobiti odmah na ovom mjestu. U timu će se naći i dr. Jurica Fudurić, a Crnica je uvjeren da će na ovom mjestu etablirati dio vaskularne kirurgije koji je sada u bolnici u povojima, a tu će biti svakodnevno dostupno. 

Pročelnica Karlovačke županije za zdravstvo Maja Vučinić Knežević rekla je kako je ovo peta poliklinika u Karlovcu te da je to nadogradnja koja je dobrodošla, jer ljudima daje mogućnost dodatnog izbora što svakako treba podržati.

– Napravili ste tim eminentnih liječnika koji će se vjerojatno i širiti i dajemo vam potpunu podršku. Ne mogu reći želimo vam puno pacijenata, ali u svakom slučaju svi koji uđu kroz ova vrata, sigurni smo da će dobiti pravu skrb, kazala je pročelnica.

– Ovdje sam kao gradonačelnik i prijatelj, znam koliko je ova ideja bila Suadu i njegovoj obitelji važna i drago mi je da ste uspjeli. Svaka privatna investicija je i rizik i tko se god odluči na ulaganje prihvaća rizik koji nas tjera naprijed. Hvala što si izabrao ovaj prostor i riskirao na toj razini, jer državne prostore na Korzu staviti u funkciju je isto jedna od vrijednosti ovog projekta, rekao je gradonačelnik Damir Mandić.

Crnica se osim obitelji na podršci zahvalio i dragim ljudima koji su, kaže, pomagali i djelovali iz sjene, a tu su i vlasnici Aquaestila koji su pomogli i sukreirali izgled samog prostora.  

FOTO GALERIJA…

>> Otvorenje Poliklinike Crnica 15. travnja 2022.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest