ANKETA KAPORTALA

Politička jesen u Karlovcu se zahuktava! Da su danas lokalni izbori kojoj bi opciji dali svoj glas?

U anketu smo uvrstili stranke koje su faktori na političkoj sceni, bilo da su u Gradskom vijeću ili se ponekad i ponegdje jave nekim priopćenjem, pa barem tako potvrde svoje postojanje.

Što nam je donijela politička jesen u Karlovcu za zaključak još uvijek treba pričekati, no čini se da se karlovačka oporba zahuktava i sa svakom sjednicom Gradskog vijeća ili Županijske skupštine sve bolje “ubada” u teme koje nisu samo komunalnog značaja, već razotkrivaju ono što razdire naše društvo. Nepotizam, moguće slučajeve političke korupcije i već nadaleko poznatu HDZ-ovu negativnu selekciju rukovodećih kadrova koji se desetljećima biraju po stranačkom ključu. 

Dakako, vladajući HDZ naručenim pitanjima svojih i partnerskih vijećnika i dalje uspješno troši vrijeme na “aktualnom satu”. Postavljaju se pitanja o temama koje su u javnosti i medijima iskomunicirane i prežvakane više puta, a služe samo da dobro pripremljeni pročelnici u niskom startu s papirima u ruci spremno mogu elaborirati sve što je napravljeno ili se tek planira, naravno u svrhu promocije samih sebe. 

No i to je dio demokratskog folklora na koji se moramo naviknuti. Od lokalnih izbora prošlo je tek nešto manje od godinu i pol, no mi smo u svojoj anketi odlučili ispipati bilo birača u Karlovcu. U anketu smo uvrstili stranke koje su faktori na političkoj sceni, bilo da su u Gradskom vijeću ili se ponekad i ponegdje jave nekim priopćenjem, pa barem tako potvrde svoje postojanje.

Glasajte u našoj anketi… 

Da su danas u Karlovcu lokalni izbori kojoj bi političkoj opciji dali svoj glas?

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest