ISPRAĆAJ ZIME

Maškare nisu zaobišle ni Dom za starije Sv. Antun! Veselja nije nedostajalo, ni maštovitih maski

S pjesmom, veseljem i šarenim bojama ispraćena je još jedna zima

Zabava pod maskama na pokladni utorak nije zaobišla ni domove za starije, a posebno je veselo bilo u Domu za starije i nemoćne osobe Sv. Antun.

– Prvi put nakon početka pandemije, sudjelovale su i udruge koje okupljaju zlatnu dob, Matica umirovljenika i Crveni križ. A maškara je bilo raznoraznih: od Alka Vuice i njenih plesačica, brzog vlaka, 100 eura, zalutalog galeba-zavodnika, note, ljepotica iz dalekih zemalja, “Mame ŠČ” do poneke u zadnji čas stavljene perike, kažu nam u Domu.

Maškare su svoju masku dopunili i prigodnim skečevima tako je Alka Vuica u pratnji svojih plesačica izvela pjesmu “Laži, laži me”, vagoni brzog vlaka plesali su uz stihove “Kad se male ruke slože”, novčanica od “100 eura” dijelila je šakom i kapom eure , a “Mama ŠČ” je čak i traktor dovezla.

Korisnici i gosti su uživali uz zvukove Tip-top benda, ovog puta u krnjem sastavu, a predah od plesa upotpunjen je igrokazom korisnika sa šaljivim prikazom seoskog života. S pjesmom, veseljem i šarenim bojama ispraćena je još jedna zima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest