OD PONEDJELJKA

Najava novih aktivnosti na aglomeraciji u Karlovcu: Kopat će se u Gornjem Mekušju, Mostanju i Zvijezdi – promet će se odvijati obilaznim pravcima

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pozivamo na poštivanje privremenih regulacija, te strpljenje i razumijevanje, poručuju iz ViK-a

Iz Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac dostavljaju informacije o novim aktivnostima i regulacijama prometa u sklopu projekta aglomeracije. 

Od ponedjeljka, 13.3., izvođač počinje raditi dionicu Mekušanske ceste od DVD-a u smjeru Karlovca do okretišta autobusa i to na način da se u ponedjeljak i utorak promet odvija uz naizmjenično propuštanje vozila. 

– U srijedu i četvrtak planiraju zatvoriti tu dionicu za promet zbog prelaska vodova na drugu stranu ceste, što znači da bi u tim danima vozači morali koristiti obilazni pravac preko Turnja i Kamenskog. Nakon što prijeđu na drugu stranu ceste radovi će se odvijati u smjeru Karlovca uz naizmjenično odvijanje prometa, pojašnjavaju u ViK-u i dodaju kako o svim novim okolnostima obavještavat će kako se trasa bude pomicala. 

Iz Vodovoda podsjećaju kako su danas započeli pripremni radovi na dionici od križanja s Grgura Ninskog do križanja sa Radićevom, a od  ponedjeljka za sav promet zatvara se Ulica kralja Tomislava u dionici od raskrižja s Ulicom Stjepana Radića do raskrižja s Ulicom Grgura Ninskog, uključujući i navedena raskrižja.

– Zbog toga će  pristup dijelu Zvijezde istočno od Radićeve ulice biti moguć isključivo od strane Draškovićeve ulice ili Ruskog puta. Očekivano trajanje navedenih radova i zatvaranja ulice za sav promet je 10 dana, poručuju iz ViK-a.

Građevinski radovi bušenja ispod željezničke pruge i iskopa za sanitarni kolektor u ulici Mostanje počet će u ponedjeljak, 13.3. i trajat će do 25. 3.

Navedena ulica biti će zatvorena za promet, a alternativni pravac kretanja motornih vozila odvijat će se kroz Bašćinsku cestu.

– Pozivamo na poštivanje privremenih regulacija, te strpljenje i razumijevanje, poručuju iz ViK-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest