GLAVNO DA JE TU

Parkirno mjesto za invalide u Mačekovoj iscrtano na mjestu gdje iz automobila jedva izlazi i zdrava osoba: Tko je to osmislio? FOTO

Uglavnom, toliko o pristupačnosti i stručnosti onih koji su na ovaj način odlučili pomoći našim sugrađanima s invaliditetom.

Stanari zgrade u Mačekovoj ulici ne mogu se načuditi valjda najčudnijem parkirnom mjestu za osobe s invaliditetom u gradu, a s njim se “sprdaju” i svi ostali koji u ovoj ulici, često i bezuspješno, traže svoje mjesto za parkiranje.

Ispred povišenog dijela na ulazu u zgradu nalazi se parking, ali kako nema mjesta dio koji trebao pomoći kod izlaska vozača iscrtan je iza vozila, a na njega je “nabijen” kontejner.

– Po ovome ispada da bi osoba s invaliditetom iz automobila trebala izlaziti kroz gepek. Pa tko je to osmislio, kaže nam jedan od stanara.

Svi koji su tamo parkirali znaju da je i zdravoj osobi teško izaći jer je zid često preblizu automobilu, a kako to misle izvesti oni kojima je ovo parkirno mjesto namijenjeno ne znamo. 

Uglavnom, toliko o pristupačnosti i stručnosti onih koji su na ovaj način odlučili pomoći našim sugrađanima s invaliditetom. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest