MALO BOJE SVE POKRIJE

Nakon što se cijeli grad pošteno isprdao s njima, stručnjaci zaduženi za gradski parking invalidsko mjesto u Mačekovoj vratili na staro FOTO

Nakon što je sve postala sveukupna viralna sprdačina na Facebook stranici KAportala, danas ujutro stigli su majstori i invalidsko mjesto ekspresno pretvorili, odnosno vratili u obično.

Osobe s invaliditetom ipak neće morati u Mačekovoj iz automobila izlaziti kroz gepek, a nakon što su u gradskoj službi zaduženoj za parkirališta skužili da je ocrtano parkirno mjesto sve samo ne adekvatno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

KAportal je, podsjetimo, jučer pisao o nebuloznom parkirnom mjestu koje se nalazi tik uz betonski zidić, a kako bi forma valjda bila zadovoljena, stručnjaci su iscrtani dio koji bi trebao biti slobodan za izlazak vozača s invaliditetom stavili iza. S obzirom da se radi o jednosmjernoj ulici, evidentno je da ovakvo parkirno mjesto ovdje nema nikakvog smisla. 

Nakon što je sve postala sveukupna viralna sprdačina na Facebook stranici KAportala, danas ujutro stigli su majstori i invalidsko mjesto ekspresno pretvorili, odnosno vratili u obično. Ljudska glupost košta, srećom boja je još uvijek jeftina. 

Raspravu možete pogledati ovdje…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest