KRENULO PA STALO

Gdje je zapelo? Dječje igralište na Drežniku gradi se još od jeseni, sprave su tamo, podloge nema?! “Dobro da je trava oko metra, pa djeca mogu skupljati krpelje”

- U gradskoj četvrti ne znaju zašto su radovi stali, a kad smo pitali u Uredu gradonačelnika dobili smo informaciju da će se igralište završiti kada vremenski uvjeti budu povoljni, kaže nam čitateljica.

Novo igralište na Drežniku trebalo je još prošle jeseni uveseljavati mališane ove karlovačke gradske četvrti no od toga nema ništa, jer stoji nedovršeno.

Čitateljica nam javlja da je početak radova bio još u rujnu 2022. godine, te da je sve napravljeno do faze navoženja zemlje i zatvaranja ograde. Sprave su tamo, ali nikad nisu upogonjene jer igralište nema podlogu.

– U gradskoj četvrti ne znaju zašto su radovi stali, a kad smo pitali u Uredu gradonačelnika dobili smo informaciju da će se igralište završiti kada vremenski uvjeti budu povoljni, kaže nam čitateljica.

Sad dodaje kako “na plus 25 stupnjeva Celzija čekaju da dođe povoljnije vrijeme”.

– Promet je preusmjeren u Hvarsku ulicu pa se djeca ne mogu ni voziti na biciklima. Srećom trava oko igrališta je oko jednog metra  pa mogu skupljati krpelje, dodala je.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest