DRŽAVNE NEKRETNINE

Država nudi 33 poslovna prostora u zakup, među njima i jedan u centru Karlovca – evo kada ga možete pogledati

Državne nekretnine d.o.o.

Početna mjesečna zakupnina iznos 479, 59 eura odnosno 5,97 eura po četvornom metru, jamčevina 1.438,77 eura

Danas započinju pregledi 33 poslovna prostora u vlasništvu države koji su ponuđeni u zakup na natječaju Državnih nekretnina d.o.o u 11 gradova u Hrvatskoj, a u ponudi je i jedan u centru Karlovca. Svaki od prostora za pregled će biti otvoren po pola sata, a svi zainteresirani mogu ih pogledati u predviđenim terminima bez prethodne najave. 

U Zagrebu se u ponedjeljak od 10:15 može pogledati poslovni prostor na Donjim Sveticama, Ivekovićeva 21, a prije pregleda ovog prostora, predviđen je razgled obližnjih garaža i garažnih mjesta u ulici Divka Budaka 17 na Sveticama, nasuprot okretišta Borongaj.

Paralelno sa Zagrebom, prvi se dan mogu obići i prostori za zakup u Osijeku, Splitu i na Cresu. Dopodne od 10 do 10:30 zainteresirani ponuditelji iz Slavonije mogu pogledati stotinjak kvadrata prostora u ulici Hrvatske Republike 5 u Osijeku, na otoku Cresu se od 10:30 može pogledati prostor za zakup u naselju Stivan.

Drugi dan pregleda, u utorak 12. ožujka u terminu od 9:30 do 10:00 mogu se pogledati prostori u tri grada; u Rijeci, Šibeniku i Zagrebu. Isti dan od 11:45 u Zagrebu se može pogledati lokacijom najatraktivniji poslovni prostor nulte zone u Gajevoj 6. 

Drugi lokacijom vrijedan prostor oglašen u Dubrovniku na rasporedu je za pregled u srijedu, 13. ožujka, od 11 sati, na adresi Od Puča 20. U srijedu, osim prostora na tri lokacije u Zagrebu (Nova Ves, Mesnička i Ilica), možete pogledati i prostor u Puli od 10:30 na lokaciji Kamenjak 3. 

Pregledi završavaju u petak, 15. ožujka 2024. kada se mogu pogledati prostori u Iloku i Karlovcu. Podsjetimo, u Karlovcu se u zakup daje poslovni prostor u središtu grada koji do sada nije bio oglašavan.

Foto: Državne nekretnine d.o.o.

Nalazi se na Trgu bana Petra Zrinskog 5, u prizemlju ulične zgrade nasuprot Korza, površine 80,30 kvadrata. Početna mjesečna zakupnina iznos 479, 59 eura odnosno 5,97 eura po četvornom metru, jamčevina 1.438,77 eura.  

Aktualni natječaje traje do 22. ožujka 2024. do 12 sati, a prostori se daju u zakup u viđenom stanju na vrijeme do 10 godina uz oslobađanje od plaćanja zakupnine prvih mjesec dana od solemnizacije ugovora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest