ANKETA KAPORTALA

Radovi na postavljanju opločnika u Radićevoj u punom su jeku – novo lice gradske “žile kucavice” mnogima se sviđa, no neki misle da ima i boljih rješenja. A vi?

Ako još niste stigli do gradilišta u Radićevoj, kao napreduju radovi i kako sve skupa izgleda pogledajte u našoj FOTO GALERIJI.

Karlovačka “žila kucavica” koja se proteže kroz cijelu povijesnu jezgru – Zvijezdu od “vrata do vrata”, Ulica Stjepana Radića desetljećima je čekala svoju obnovu a konačno je stiglo vrijeme da dobije novo, umiveno lice. 

Popločavanje ulice krenulo je iz pravca Korza i tamo se na najširem dijelu ulice formira novi gradski trg. U karlovačkoj gradskoj upravi predstavili su infografike kako će ulice u Zvijezdi izgledati nakon što se kompletno urede, a sad mogu to vidjeti i uživo. Uz betonske ploče postavljaju se uzorci kao imitacija stare cigle, dok bi, u nastavku Radićeva uzduž kroz Zvijezdu trebala po sredini dobiti pojas od imitacije starih kamenih kocki. 

No kako to obično je, mišljenja građana o novom izgledu Radićeve su podijeljena. Dok su neki oduševljeni drugi smatraju da ovakvi opločnici ne bi trebali biti rješene za karlovačku Zvijezdu.

Ako još niste stigli do gradilišta u Radićevoj, kao napreduju radovi i kako sve skupa izgleda pogledajte u našoj FOTO GALERIJI. 

>> FOTO GALERIJA Radovi na postavljanju opločnika u Radićevoj ulici – srpanj 2024.

Što mislite o novom izgledu Radićeve možete glasati u našoj anketi… 

Sviđa li vam se budući izgled Radićeve ulice?

 
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest