POD VODOM

Uron u Koranu! Ronioci RK Zrinskog isprobali nova neoprenska odijela i boce, ali i kamere za podvodna snimanja

U Korani koja je ovih dana na 11 stupnjeva Celzija ronioci RK Zrinskog su isprobali novu opremu. Neoprenska odijela, ronilačka 15 litarska boca i kamera za podvodna snimanja i fotografiranja. Također, isproban Mosej 5.0 koji je naprednija verzija od Moseja 2.2 za koji su ronitelji Zrinskog dobili niz prestižnih priznanja na međunarodnim izložbama inovacija među kojima je srebrna medalja sa svjetske izložbe u Seulu.

– Temperatura rijeke Korane bila je 11 stupnjeva Celzijusa no to nije omelo ronitelje pri uronu koji je protekao uredno i svi su živi i zdravi najavili sljedeće akcije – naglasio je Željko Šančić, predsjednik Roniteljskog kluba Zrinski

Ujedno, bila je to i prilika je to da ronitelji jačaju svoje spremnosti koje dolaze do izražaja kod prigodnih ekoloških akcija, ali koje mogu biti od koristi u slučaju incidentnih ili akcidentnih situacija. Sve u svemu bilo je to jedno lijepo druženje dobrih ljudi svih generacija koji vode brigu o zaštiti prirode i našem okolišu.

– Ronitelji Zrinskog i ovim putem zahvaljuju Zajednici tehničke kulture Karlovca i Karlovačke županije kao i Zajednici športova Karlovačke županije te Karlovačkoj športskoj zajednici, a posebne zahvale upućuju i Tvrtki Inkasator koji su pomogli ovu vrijednu donaciju – dodao je Šančić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest