VIJESTI / KARLOVAC

Karlovac se od petka do nedjelje predstavlja na velikom međunarodnom sajmu turizma Place2Go u Zagrebu

Karlovac se od petka do nedjelje predstavlja na velikom
međunarodnom sajmu turizma Place2Go u Zagrebu

Turistička zajednica grada Karlovca predstavit će ponudu našeg grada na najvećem međunarodnom sajmu turizma u Hrvatskoj, Place2Go, koji se od 15. do 17. ožujka održava u zagrebačkoj Areni.

Svečano otvaranje sajma koji putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o brojnim domaćim i svjetskim destinacijama je u petak u 11 sati, a petak je i dan kada je ulaz dozvoljen samo akreditiranim poslovnim posjetiteljima. U subotu i nedjelju ulaz je otvoren, i besplatan, za sve, a sajam je otvoren od 10 do 19 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovac će biti predstavljen na izložbenom prostoru broj 51, a sve posjetitelje očekuju opsežne i zanimljive informacije o Aquatici, Starom gradu Dubovcu, Foginovom kupalištu, žitnoj lađi Zora, Muzeju Domovinskog rata na Turnju, sve brojnijim karlovačkim manifestacijama, kao i svim ostalim turističkim sadržajima u gradu.

Za posjetitelje sajma i karlovačkog izložbenog prostora priprema se i nagradna tombola na kojoj će posjetitelji moći osvojiti besplatne ulaznice za Aquatiku i Gradski muzej Karlovac te druge zanimljive nagrade, a posebni promotori Karlovca bit će pripadnici Karlovačke građanske garde.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!