VIJESTI / KARLOVAC

NISU DUGO ČEKALI

Karlovčani će od ponedjeljka ponovo plaćati parkiranje - Mladost savjetuje kupnju mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih karata

Karlovčani će od ponedjeljka ponovo plaćati parkiranje - Mladost savjetuje kupnju mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih karata

Zbog pandemije koronavirusa naplata parkiranja u Karlovcu prekinuta je 23. ožujka

Ono što su mnogi Karlovčani ocijenili jedinom dobrobiti korona pandemije, besplatno parkiranje u gradu, potrajalo je samo mjesec i pol. Mladost, naime, od ponedjeljka ponovo naplaćuje parkiranje i to na svim svojim parkiralištima.

Javili su to iz ove gradske tvrtke, pojašnjavajući da je ovakva odluka dio relaksacije ranije donesenih mjera zaštite.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Obavještavam vas da u drugoj faze popuštanja mjera donesenih zbog pandemije COVID-19, u ponedjeljak 4.5. 2020. godine, kreće naplata svih parkirališta kojima upravlja gradska tvrtka Mladost, poručili su iz tvrtke. 

Dodali su i kako građani mogu mjesečne, polugodišnje, godišnje i stanarske karte kupiti u uredu Parking službe, Rakovac 1, Karlovac i to od ponedjeljka do petka od 7 do 14 sati i subotom od 7 do 12 sati. Time, napomenuli su, Karlovčani mogu ostvariti značajne uštede.

- Naime, mjesečna karta za fizičke osobe u „0“ zoni iznosi 120, dok je godišnja 1.200 kuna. Mjesečna karta za fizičke osobe u „I“ zoni iznose 180, a godišnja 1.800 kuna. Mjesečna karta za pravne osobe u „0“ zoni iznosi 120, godišnja 1.200 kuna, a u „I“ zoni 360, a godišnja 3.600 kuna, naveli su, zaključivši da se kupnjom godišnje parkirališne karte "ostvaruje značajan popust, odnosno, dva mjeseca gratis parkiranja."

U Karlovcu je, inače, 1.330 parkirnih mjesta, prvi sat parkiranja stoji 5, a svaki sljedeći 6 kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!