VIJESTI / KARLOVAC

NOVO NORMALNO

Županijske i gradske službe normalno rade i primaju građane, ali ipak - sve što možete riješite telefonom ili e-mailom

Županijske i gradske službe normalno rade i primaju građane, ali ipak - sve što možete riješite telefonom ili e-mailom
Karlovačka gradska uprava

Nakon mjesec i pol rada u izvanrednim uvjetima, zbog kojih su na svojim radnim mjestima bili naizmjence, radili od kuća i slično, zaposlenici i Grada i Karlovačke županije od ovog tjedna ponovo su u normalnom režimu rada. Odnosno, gotovo normalnom

Potvrdili su nam to i u Gradu i u Županiji, čiji odjeli sada primaju i stranke, uz provođenje svih mjera zdravstvene zaštite od koronavirusa. Ipak, preporuka koja je i dalje na snazi: sve što možete rješavajte telefonom ili e-mailom.

- Od ponedjeljka, 11. svibnja, a sukladno Odluci o radu javnih tijela Ministarstva uprave, svi službenici i namještenici svoje poslovne aktivnosti obavljaju na radnom mjestu, izuzev službenika i namještenika s kroničnim oboljenjima i trudnica. Prijem stranaka je moguć i odvija se na za to predviđenom mjestu u prizemlju gradske uprave s obzirom da je i dalje na snazi preporuka da se stranke ne primaju u urede. Preporučujemo prethodnu najavu putem e-maila ili telefona. Svi kontakti dostupni su na www.karlovac.hr, navode u Gradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodali su da i dalje, zbog zaštite zdravlja zaposlenika, provode mjere prevencije širenja virusa po preporukama HZJZ: pri ulaska u zgradu djelatnicima se mjeri tjelesna temperatura, vodi briga o dezinfekciji prostora i higijeni ruku, a sve to čine i u Županiji.

- Organizacija rada Karlovačke županije prilagođena je okolnostima, tj. da su svi zaposlenici na radnom mjestu, a da se procesi rada, posebno prijam stranaka, odvija poštujući potrebne mjere zdravstvene zaštite. Kod prijma stranaka nastojimo čim više moguće smanjiti osobni kontakt. Stranke i dalje upućujemo da kontakti budu elektroničkim ili telefonskim putem, gdje god je to moguće, rekli su nam u Karlovačkoj županiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!