VIJESTI / KARLOVAC

OPASNOST USRED GRADA

Osmogodišnjak umalo upao u šaht kod fontane na Korzu – navodno problem u zamjenskom poklopcu, ViK označio mjesto da se ne dogodi još nešto

Osmogodišnjak umalo upao u šaht kod fontane na Korzu – navodno problem u zamjenskom poklopcu, ViK označio mjesto da se ne dogodi još nešto

Da nije bilo prisebnosti dječaka i njegove majke, ali i slučajnih prolaznika, moglo je sve doista proći puno gore

- Danas je osmogodisnje dijete umalo upalo u šaht kod fontane na Korzu. Zadržalo se rukama i uz pomoc mame i nekih ljudi je izašlo. Šaht je dubok nekih pet metara. Zvali su 112, oni obavijestili Vodovod i kanalizaciju da provjere. Navodno su poklopci ukradeni, angažirana je neka tvrtka da to sanira, ali izgleda jedan od poklopaca je neodgovarajuci. Valjda kada se stane na njega, iskrene se i velika je opasnost da netko nastrada ... Vodovod je označio šaht i zaštitio mjesto da se to ne ponovi, javili su nam čitatelji o poslijepodnevnom događaju na Korzu, nedaleko fontane.

Sve je, srećom, dobro prošlo, navodno samo s manjim ozljedama, a vjerojatno i strahom i djeteta i majke, koji će ovu šetnju centrom grada dobro zapamtiti. Jer malo tko bi očekivao da ne smije zakoračiti na šaht, pogotovo dječje težine, u dijelu grada ne tako davno kompletno rekonstruiranom i uređenom, gdje sve izgleda sasvim u redu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što je bilo sa šahtom, te kada će i kako riješiti ovakve, očito problematične poklopce, doznat ćemo uskoro od Vodovoda i kanalizacije.

Izdvojeno


Reci što misliš!