VIJESTI / KARLOVAC

PRIVREMENO

Za Sisvete posebna regulacija prometa na cestama prema karlovačkim grobljima - vrijedi od petka do ponedjeljka

Za Sisvete posebna regulacija prometa na cestama prema karlovačkim grobljima - vrijedi od petka do ponedjeljka

Privremena regulacija prometa vrijedit će na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište

Pojačan promet na cestama prema grobljima razlog je što će i ove godine za blagdan Svih svetih vrijediti posebna regulacija prometa prema karlovačkim grobljima.

Na snazi će biti od petka, 30. listopada u 8 sati, do ponedjeljka, 2. studenog, u 6 sati i to na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Promet Primorskom ulicom, od raskrižja s Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića do raskrižja s Ulicom Luščić odnosno Ulicom Antuna Nemčića, u cijeloj dužini uspostavlja se kao jednosmjerni promet gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka.
Prometni pravac od Ulice Logorište do groblja Sv. Doroteja te do Ulice Mala Švarča u cijeloj dužini uspostavlja se kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Logorište do Ulice Mala Švarča. Prometni pravac Ulicom Gornja Švarča od raskrižja s Ulicom Ljudevita Rossia do Ulice Josipa Schlossera i Ulica Josipa Schlossera od Ulice Gornja Švarča do Riječke ulice uspostavlja se kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Ljudevita Rossija do Riječke ulice. Na nogostupima i zelenim površinama uz prometnice prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje vozila, poručili su iz Grada.

Izdvojeno


Reci što misliš!