VIJESTI / KARLOVAC

NEMA VIŠE

Maknuta skela sa Croatia osiguranja - Birač Mandiću: Vjerujete li Vi da je fasada uistinu obnovljena?

Maknuta skela sa Croatia osiguranja - Birač Mandiću: Vjerujete li Vi da je fasada uistinu obnovljena?

- Nije li odnos prema ovom problemu zapravo simptomatičan za odnos dugogodišnje politike Vaše stranke prema Karlovcu, pita Birač Mandića

- Ovim Vas putem pozivam da Karlovčankama i Karlovčanima pojasnite čitavu situaciju u vezi ovih sada već bivših skela. Nevjerojatno je da se na ovaj način cijela stvar završila, da ove skele nisu vidjele jedan cijeli tjedan pravog rada na sanaciji fasade. Nije li odnos prema ovom problemu zapravo simptomatičan za odnos dugogodišnje politike Vaše stranke prema Karlovcu? Ovaj odgovor jedini je poznat, poručio je Dimitrije Birač, predsjednik Nove ljevice, gradonačelniku Damiru Mandiću nakon današnjeg uklanjanja skela sa zgrade Croatia osiguranja na Korzu.

Stajale su tamo tri godine, naglasio je Birač, podsjetivši da je gradska uprava u svom zadnjem medijskom priopćenju o skelama navela "Gradonačelnik Damir Mandić je 21. prosinca 2020. godine održao sastanak sa predstavnicom tvrtke, koja ga je izvijestila o pokretanju sanacije fasade od strane vlasnika zgrade. Iz tvrtke su izvijestili da su ishođeni uvjeti Konzervatorskog odjela, te su na zgradi započeli pripremni radovi.“ pa poručuje gradonačelniku i gradskoj upravi da duguju građanima nekoliko odgovora:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- 1) Kakvi to pripremni radovi za obnovu fasade traju mjesec dana, nakon što su postavljene skele tamo stajale tri godine?

2) Želite li nam reći da je Konzervatorskom odjelu trebalo tri godine da Gradu „ishodi uvjete“ za posao toliko zahtjevan da je trajao mjesec dana i to uz pomoć nekoliko radnika?

3) Vjerujete li Vi da je fasada uistinu obnovljena, u svom punom sjaju?

4) Hoće li tako biti i sa svim skelama postavljenima u gradu? Da su postavljene ne radi stvarne sanacije i obnove, nego radi toga da se komadi ne sruše na ljude, a i da se pritom još malo zaradi na najmu!

5) Jesu li točne glasine o mogućoj prodaji ove zgrade pa se iz tog razloga nije uložilo u nju, a u međuvremenu je kojih 50ak metara otvorena podružnica Croatia osiguranje d.d.?, pita Birač i poziva da Karlovčankama i Karlovčanima pojasne situaciju u vezi sad već bivših skela na Korzu.

 


 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!