AKTUALNO / IZBORI 2024.

PRIPREMA ZA IZBORE

Karlovac dobio novu stranku, nastalu iz već aktivne političke platforme: "Probudi" najavila izlazak na izbore i pozvala sugrađane da joj se pridruže

Karlovac dobio novu stranku, nastalu iz već aktivne političke platforme:

Dodali su da će izaći na lokalne izbore, a kandidate i program stranke predstavit će uskoro.

Probudi je lokalna stranka koja za razliku od drugih nema vertikalu odnosno središnjicu u gradu Zagreba i u potpunosti pripadamo građankama i građanima grada Karlovca i žiteljima Karlovačke županije. Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane koji žele vidjeti promjene na bolje u ovom gradu da nam se pridruže u stvaranju Karlovca kao grada budućnosti koji će pametnim tehnološkim rješenjima postići značajnu energetsku uštedu koja je jedna od stožernih točaka našeg programa. Karlovac treba postati Smart City u svakom pogledu.

Poručili su to iz nove karlovačke stranke Probudi, nastale iz iz Političke platforme Probudi KA. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika je izabran Goran Turk, za potpredsjednika Boris Sertić, a glavnog tajnika Alen Kristović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kažu da se stranka zasniva na timskom radu njenih članova čiji je cilj "napraviti što bolji rezultat u nadolazećim lokalnim izborima 2021., participirati u vijećima, skupštini, biti stranka svih žitelja Karlovačke županije, kroz koju će birači poslati svoje istinske potrebe za bolji i normalniji život, bez “komplicirane” politike, ka sveopćem povećanju kvalitete života građana grada Karlovca i žitelja Karlovačke županije".

- Naš rad se zasniva na svakodnevnim potrebama svih stanovnika, na rješavanju infrastrukturnih, sigurnosnih i egzistencijalnih problema. Stranka Probudi ima 3 vijećnika gradskih četvrti, s obzirom da je sudjelovala u izborima za GČ i MO 2019. kao Probudi KA. Dva vijećnika su u GČ Novi Centar, a jedan vijećnik je u GČ Rakovac, naveli su.

Dodali su da će izaći na lokalne izbore, a kandidate i program stranke predstavit će uskoro. 

Izdvojeno


Reci što misliš!