VIJESTI / KARLOVAC

MJESNA SAMOUPRAVA

U Gradu reagirali na Biračevu sumnju u KAkvart: Sve je transparentno, a Birač se za nejasnoće može javiti u Ured gradonačelnika

U Gradu reagirali na Biračevu sumnju u KAkvart: Sve je transparentno, a Birač se za nejasnoće može javiti u Ured gradonačelnika

Projekt u Grabriku je završen, u Ured gradonačelnika dostavljeno je opisno i financijsko izvješće o provedenom projektu

Na navode predvodnika karlovačke Nove ljevice Dimitrije Birača i njegove sumnje vezane za projekt KAkvart u Grabriku, danas su se oglasili iz karlovačke gradske uprave.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom prijave projekta na natječaj dostavljena je propisana dokumentacija koja sadržava opis projekta, financijske podatke, te obrazac za prijavu proračuna gdje je prikazan ukupan iznos potreban za financiranje od 53.750 kuna. Sva dokumentacija je ovjerena od strane predsjednika Vijeća Gradske četvrti.

U opisu projekta navedeno je da je početak provedbe projekta 1.7.2020.g,  planirano trajanje 6 mjeseci, a planirani završetak 31.12.2020.g. 

Nakon provedenog ocjenjivanja svih pristiglih projekata Povjerenstvo za pregled, vrednovanje, ocjenu i odobravanje  projekata jedinica mjesne samouprave Grada Karlovca na natječaj „KAkvart 2020.“ donijelo je Odluku o sufinanciranju gdje je za projekt Vijeća GČ Grabrik odobreno sufinanciranje u iznosu od 20.000,00 kuna. Ugovorom su jasno definirana prava i obaveze Vijeća gradske četvrti Grabrik.

Zbog pandemije koronavirusa, zbog nemogućnosti izvršenja određenih radova, Povjerenstvo je donijelo odluku da se projekti moraju završiti najkasnije do 30. travnja 2021., o čemu su obaviješteni svi predsjednici Vijeća Gradskih četvrti.

Projekt u Grabriku je završen, u Ured gradonačelnika dostavljeno je opisno i financijsko izvješće o provedenom projektu potpisano od strane predsjednika Vijeća Gradske četvrti Grabrik, sa kopijom svih plaćenih računa. Navedeno je da je uz 20.000,00 kuna dobivenih na natječaju KAkvart 2020., utrošeno iz vlastitih izvora još 45.185,75 kuna.

Sve upute vezane uz prijavu i provođenje natječaja KAkvart dostupne su na web stranici Grada Karlovca. 

Ukoliko g. Birač ima dodatnih pitanja i nejasnoća može se javiti u Ured gradonačelnika koji je nadležan za mjesnu samoupravu, navode u Gradu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!