VIJESTI / KARLOVAC

OBJAVLJEN JAVNI POZIV

Za javne potrebe u kulturi Grad Karlovac predvidio 2,2 milijuna kuna - davat će od 1.000 do 100.000 kuna

Za javne potrebe u kulturi Grad Karlovac predvidio 2,2 milijuna kuna - davat će od 1.000 do 100.000 kuna

Ustanove, udruge, umjetničke organizacije, vjerske zajednice, samostalni umjetnici itd. projekte mogu prijaviti do 25. kolovoza

S 2,2 milijuna kuna poduprijet će Grad programe i projekte javnih potreba u kulturi za koje je poziv za predlaganje upravo otvoren.

Financirat će knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost; vizualne umjetnosti, muzejsku i likovno-izložbenu djelatnost; glazbenu, scensku, dramsku i plesnu umjetnost i izvedbene umjetnosti; filmsku djelatnost; inovativne umjetničke i kulturne prakse i međunarodnu kulturnu suradnju; manifestacije, te zaštitu i obnovu kulturne baštine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ukupno procijenjena planirana vrijednost Javnog poziva za 2022. godinu je 2.200.000 kuna. Za financiranje pojedinih programskih područja ovog Javnog poziva procjenjuju se zbirni planirani iznosi od 150.000 do 550.000 kuna. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 1.000 kuna, a najveći 100.000 kuna. Planira se ugovoriti dodjela financijskih sredstava za okvirno 50 programa i projekata, kazali su u Gradu.

Programe i projekte mogu prijaviti sve ustanove u kulturi grada Karlovca, udruge civilnog društva, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, vjerske zajednice i ostale pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti iz područja kulture, odnosno, programske djelatnosti za koje se raspisuje javni poziv.

Javni poziv otvoren je do 25. kolovoza, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na web stranicama Grada www.karlovac.hr.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!