VIJESTI / KARLOVAC

REGIRALI

HSP osudio politizaciju oko zida i rekonstrukcije D-6: "Najveće ruglo, uz Hanželov, je Delićev zid, a čitav niz građevinski neadekvatnih zahvata se prešućuje"

HSP osudio politizaciju oko zida i rekonstrukcije D-6:

- Javnost mora znati kako je došlo do propusta, smatraju u HSP-u

- Najveće ruglo u Karlovcu, uz Hanželov, je i Delićev zid, a u gradu je čitav niz građevinski neadekvatnih zahvata koji se prešućuju. Javnost mora znati kako je došlo do propusta, poručili su iz županijskog HSP-a.

U priopćenju, koje potpisuje predsjednik Željko Belanek, navode:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"HSP Karlovca, kao stranka poduzetnika, zakona i sveopćeg napretka, osuđuje nastalu politizaciju oko zida na Korani, te Marmontove aleje, iza čega stoje pojedine stranke i pojedinci, ignorirajući pozitivne pravne propise, te u tom smislu HSP podržava sve poduzetničke aktivnosti, koje doprinose općem dobru i koje su utemeljene na zakonu. Međutim, HSP naglašava kako je trenutno najveće ruglo u gradu Karlovcu, uz Hanželov zid na Korani, nedovršeni betonski zid uz lijevu obalu Kupe, tzv. Delićev zid, od Drežnika do Banijskog mosta, pa ističe žaljenje zašto se ništa ne poduzima glede ta dva zida.

HSP ističe kako na području grada Karlovca postoji čitavi niz građevinski - neadekvatnih zahvata koji se prešućuju, zataškavaju i stavljaju pod tepih.

Takvi su i dva novo podignuta groba pokraj crkve sv. Nikole, u gradskoj Zvijezdi, kao i aljkavost i višestruki nemar odgovornih službi u gradu Karlovcu pri uvođenju izvođača radova na rekonstrukciji Marmontove aleje, pri čemu je došlo do bitnih mrežnih oštećenja, kod čega su najviše trpjeli žitelji gradske četvrti Dubovac, ostavši u dvodnevnoj nestašici (vode, struje i telekomunikacija).

HSP se pita kako je došlo do navedenih propusta i koje su osobe za to odgovorne?

To javnost mora znati!"

Izdvojeno


Reci što misliš!