VIJESTI / KARLOVAC

NOVOSTI

Natječaj završen, Andreja Barberić nova direktorica Inkasatora - bila je jedina kandidatkinja

Natječaj završen, Andreja Barberić nova direktorica Inkasatora - bila je jedina kandidatkinja
Andreja Barberić

Barberić je bila v.d. direktorice nakon što je dotadašnja Ivana Fočić postala dogradonačelnica, prije toga glasnogovornica

Andreja Barberić nova je direktorica Inkasatora.

Odlučio je tako Nadzorni odbor tvrtke, nakon što je jučer zaključen natječaj za izbor i imenovanje direktora ove gradske tvrtke. Na natječaj je pristigla jedna prijava pa je Barberić, v.d. direktorice Inkasatora nakon što je dotadašnja, Ivana Fočić, postala dogradonačelnica, a prije toga glasnogovornica tvrtke, izabrana za direktoricu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na Javni natječaj je pristigla jedna prijava te je sa kandidatkinjom obavljen intervju temeljem izloženog plana rada. Obzirom je kandidatkinja zadovoljiva sve uvjete propisane Zakonom i Javnim natječajem te izložila plan rada, Nadzorni odbor donio je odluku o imenovanje Andreje Barberić direktoricom tvrtke Inkasator d.o.o., odgovorili su na naš upit iz Inkasatora.

Direktorica Barberić je zahvalila članovima Nadzornog odbora na ukazanom povjerenju i najavila, između ostalog, veću transparentnost poslovanja tvrtke.

Napomenula je da tvrtka, sa svim svojim nedostacima, koje će rješavati, ima velik potencijal za širenje djelatnosti i područja obavljanja djelatnosti.

- Svojim angažmanom aktivno ćemo poticati razvoj i napredak korisnika, potrošača te lokalnih zajednica. Prije svega pažnju ćemo posvetiti: što većoj transparentnosti poslovanja u čijem cilju već razvijamo određena rješenja za potrošače, ali i svu zainteresiranu javnost, savjetovanju i motivaciji suvlasnika za korištenje održivih rješenja poboljšanja kvalitete življenja u zgradama te ubrzanju digitalne transformacije poslovnih aktivnosti prije svega na korist potrošača, najavila je Barberić.

Izdvojeno


Reci što misliš!