SRUŠITI PA IZGRADITI NOVI?

Banijanski most u očajnom stanju, Badovinac (ponovo) pisao Mandiću: Ništa niste napravili, možda će Karlovac u nekom filmu glumiti Kabul?

- Priznajem da je bilo nekih sitnih korekcija na nogostupu, ali su to bile stvarno sitne intervencije. Dobili smo nekoliko zakrpa, piše Badovinac.

Ništa niste napravili na Banijanskom mostu, možda će Karlovac u nekom filmu glumiti Kabul?

Pita to zabrinuti građanin Nikola Badovinac gradonačelnika Damira Mandića, u novom dopisu o Banijanskom mostu. Prošli, na istu temu, uputio mu je u srpnju, pitajući hoće li sanacija mosta u ovom desetljeću.

U novom navodi:

“Podsjetio bih Vas da niste ništa učinili da sanirate opasna oštećenja na Banijanskom mostu. Priznajem da je bilo nekih sitnih korekcija na nogostupu, ali su to bile stvarno sitne intervencije. Dobili smo nekoliko zakrpa. 

Kako nemate vremena reagirati, bio sam slobodan i fotografirao (u prilogu) trenutno stanje koje je čak i gore nego kada sam Vam zadnji puta slao mail o ovoj problematici (21.07.2021.)

Ovaj mail šaljem i medijima te apeliram na njih da aktualiziraju ovaj problem pa možda ova gradska vlast dobije poticaj da sanira oštećenja i učini most sigurnim za korištenje. 

Snimio sam i kratki video, a predlažem i da sami prošećete Banijanskim mostom jer Vam je blizu radnog mjesta. 

Možda u neko skorije vrijeme Karlovac bude glumio Kabul u nekom stranom filmu? Možda…..

Kao stanovnik Banije odnosno Karlovca osjetim veliki sram jer ova gradska vlast nije u stanju riješiti ovako jednostavan problem. Izgleda da ne osjetite Karlovac kao ja. 
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru, ali ti odgovori su stvarno rijetki, ali se ipak zahvaljujem.”
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest