VIJESTI / KARLOVAC

TIM NA TERENU

Kvar na Borlinu bit će otklonjen, u Vodovodu kažu da nije bio prioritetan: Dnevno imamo do 15 kvarova, prvo se otklanjaju oni koji utječu na rad sustava

Kvar na Borlinu bit će otklonjen, u Vodovodu kažu da nije bio prioritetan: Dnevno imamo do 15 kvarova, prvo se otklanjaju oni koji utječu na rad sustava

Prvo se otklanjaju oni koji utječu na stabilnost vodoopskrbe više kućanstava i koji su takve prirode da mogu destibilizirati rad sustava na širem području, rekla je za KAportal glasnogovornica Vodovoda i kanalizacije Maja Božić.

Nakon pritužbe čitatelja koji tvrdi da već danima gleda kako pitka voda curi na Borlinu i našeg teksta o tome (više pročitajte ovdje), brzo su reagirali iz karlovačke gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija.

Kako nam kažu, taj kvar je prijavljen u nedjelju 12. rujna i njihovi djelatnici su odmah izašli na teren, obišli su lokaciju i zaključili da je kvar takve naravi da ne uzrokuje poteškoće u vodoopskrbi što, napominju, ne znači da ga ViK zanemaruje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na dnevnoj razini se otklanja 12 do 15 kvarova. Sanacije kvarova, što uvijek ističemo, odvijaju se po prioritetima. Prvo se otklanjaju oni koji utječu na stabilnost vodoopskrbe više kućanstava i koji su takve prirode da mogu destabilizirati rad sustava na širem području, rekla je za KAportal glasnogovornica Vodovoda i kanalizacije Maja Božić.

Od nje doznajemo da je otklon kvara na Borlinu planiran za danas popodne i da je na putu tim za popravke koji će kvar i sanirati. 

Izdvojeno


Reci što misliš!