VIJESTI / KARLOVAC

DVAPUT TJEDNO

Zašto pješaci na drive-inu u Luščiću čekaju duže nego oni u automobilima! Pitaju se: Ako nemamo auto jesmo li građani drugog reda?

Zašto pješaci na drive-inu u Luščiću čekaju duže nego oni u automobilima! Pitaju se: Ako nemamo auto jesmo li građani drugog reda?

- Što to znači? Jesmo li mi bez automobila prema tome građani drugoga reda. Mene zanima gdje to piše i gdje je lokacija za testiranje građana drugoga reda?

Veliki broj građana, djelatnika javnih službi koji se nisu cijepili i nemaju "stalne" covid potvrde, moraju se testirati barem dvaput tjedno kako bi s negativnim testom uopće mogli doći na svoje radno mjesto, pa imaju i tu obvezu.

Svima njima je naravno to dodatno opterećenje, no ipak se testiraju, iako ima i onih koji to ne žele i prkose ovoj mjeri Stožera, o čemu svjedoči primjer djelatnika iz Vodovoda i kanalizacije i kojem smo pisali jučer (pročitajte VIŠE...).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No kako nam javljaju čitatelji, postoje problemi i kod antigenskih testiranja u popodnevnim satima u Luščiću, pa predlažu da se ono bolje organizira i riješe nedostaci.

- Pješaci na Luščiću čekaju red na testiranje puno duže od ljudi u automobilu. Red dirigira osoba koja sjedi na toplom i nema pojma tko je stigao u koje vrijeme, piše nam jedna čitateljica.

Kako navodi, na jednog pješaka propušta se čak pet automobila, a u automobilu se nalazi više ljudi. 

- Tako se događa da ljude koji su na testiranje došli automobilom u 14.30 sati testiraju prije nas pješaka koji smo došli sat vremena ranije od njih, kaže nam.

Na poziv na telefon, ispričala je revoltirana čitateljica, javlja im se voditeljica koja kaže kako ne smijemo doći pješice na drive - in!?

- Što to znači? Jesmo li mi bez automobila prema tome građani drugoga reda. Mene zanima gdje to piše i gdje je lokacija za testiranje građana drugoga reda? Šaljem ovo anonimno i molim da se istraži tko upravlja redoslijedom na testiranju i zašto ne dobijemo brojeve po dolasku, rekla je za KAportal. 

Podržavate li protupandemijske mjere?

Rezultati
  • Da   64% (354)
  • Ne   32% (177)
  • Ne zanima me   4% (23)
Vrati se na glasanje

 

Izdvojeno


Reci što misliš!