VIJESTI / KARLOVAC

IZBORNI ZBOR

Ogranak HSP Karlovac dobio novo vodstvo! Vodit će ga Marinko Radočaj, cilj konsolidacija članstva i osnivanje ogranaka po MO i GČ

Ogranak HSP Karlovac dobio novo vodstvo! Vodit će ga Marinko Radočaj, cilj konsolidacija članstva i osnivanje ogranaka po MO i GČ

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović istaknuo je značaj HSP-a grada Karlovca, tijekom duge i bogate pravaške prošlosti, te obznanio što bi pravaški ugled trebao značiti, u budućnosti Karlovca, a to je promicanje svekolikog, karlovačkog i hrvatskog, napretka.

HSP karlovačke županije objavio je priopćenje u kojem prenosi kako je Izborni zbor Podružnice HSP-a grada Karlovaca. Kako obavještavaju, za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran Marinko Radočaj, uz dva dopredsjednika, tajnika, rizničara, četiri člana predsjedništva i nadzorni odbor od tri člana. 

- Nakon izbora prisutnima se na povjerenju zahvalio novoizabrani predsjednik Radočaj, te istaknuo dvije permanentne zadaće HSP-a Karlovac, u narednom razdoblju, a to su: konsolidacija članstva i osnivanje ogranaka u gradskim četvrtima i mjesnim odborima, poručuju.  

Prisutnima se obratio i dopredsjednik HSP-a, i gradonačelnik grada Popovače, Josip Mišković, istaknuvši brojne uspješne gospodarske i poduzetničke aktivnosti, koje je HSP, vodeći Popovaču, u proteklom razdoblju ostvario, na području zdravstva, poljodjelstva i turizma.  

Predsjednik HSP Karlovačke županije Željko Belanek izvijestio je da je na obnoviteljskom zboru bio nazočan i predsjednik HSP-a Nikica Augustinović, koji je u kraćem, prigodnom govoru, iznio osnovne crte i smjernice HSP-a za naredno razdoblje.  

Kako prenosi, istaknuo je značaj HSP-a grada Karlovca, tijekom duge i bogate pravaške prošlosti, te obznanio što bi pravaški ugled trebao značiti, u budućnosti Karlovca, a to je promicanje svekolikog, karlovačkog i hrvatskog, napretka.

Predsjednik podružnice Karlovac Marinko Radočaj pozvao je sve stare pravaše i zainteresirane građane, kojima su pravaške misli i ideje pri srcu, da se uključe u rad stranke, pod geslom: ZA Karlovac, zajedno smo jači!.  

Izdvojeno


Reci što misliš!