VIJESTI / KARLOVAC

KRITIKA URODILA PLODOM

Medijski "poguranac" pomogao da groblje sv. Doroteja ponovo postane mjesto dostojno zadnjeg počivališta, čitatelj: Ne da je pokošeno, nego "polizano"

Medijski

Nama je drago da smo mogli pomoći, a možemo se samo ponadati da iduće godine komunalcima neće trebati ovakav medijski "poguranac".

I mala kritika ponekad je dovoljna, a još kad dođe u medijima onda nema problema za komunalne službe da reagiraju.

Gotovo svake godine u ovo doba KAportal je pisao o lošem održavanju gradskog groblja sv. Doroteja koje je često zaraslo a trava između grobova doseže i iznad koljena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što se naš čitatelj, korisnik i obveznik plaćanja grobne naknade KAportalu požalio na stanje koje nikako ne dolikuje posljednjem počivalištu najmilijih osoba, naših pokojnih sugrađana, gradska tvrtka Zelenilo je odmah prionula uređenju zelenih površina groblja. Čak je otišao i korak dalje, te zaprijetio da neće više plaćati grobnu naknadu i na to ukazati i ostalim koji pokojnike imaju na sv. Doroteji.

Ako ništa, svaka čast za brzu reakciju, a kako nam kaže čitatelj, groblje sad ne da je pokošeno nego "polizano". Nama je drago da smo mogli pomoći, a možemo se samo ponadati da iduće godine komunalcima neće trebati ovakav medijski "poguranac".

Izdvojeno


Reci što misliš!