VIJESTI / KARLOVAC

NAJMASOVNIJA MANIFESTACIJA

Kulminacija zabavnog ljeta u Karlovcu bit će dakako Dani piva! U svom 35. izdanju na pozornicu stižu popularni izvođači, poznata imena najvećih zvijezda

Kulminacija zabavnog ljeta u Karlovcu bit će dakako Dani piva! U svom 35. izdanju na pozornicu stižu popularni izvođači, poznata imena najvećih zvijezda

Za vrijeme trajanja festivala, navode u Gradu, ulice, parkovi i perivoji povijesne karlovačke „Zvijezde“ postaju pozornice

Poznati su prvi izvođači na najmasovnijoj karlovačkoj manifestaciji, Danima piva koji u u svom 35. izdanju počinju 26. kolovoza.

- Sezona ljetnih festivala i ove će godine kulminirati u Karlovcu uz  Dane piva, najveću pivsku manifestaciju u Hrvatskoj koja će se održati od 26. do 30. kolovoza, i to u svom 35. izdanju. Stanovnike i posjetitelje ovog grada susreta očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda uz odličnu zabavu, izvijestili su danas iz karlovačke gradske uprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za vrijeme trajanja festivala, navode u Gradu, ulice, parkovi i perivoji povijesne karlovačke „Zvijezde“ postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja posjeti više desetaka tisuća posjetitelja i turista. Zahvaljujući raznolikosti i bogatstvu sadržaja, ljubaznim domaćinima te jedinstvenoj lokaciji održavanja, Dani piva postavljaju Karlovac na festivalsku kartu turističke ponude Hrvatske. 

- I ove godine na pozornicu Dana piva dolaze neka od najvećih imena hrvatske glazbe koja će tijekom pet dana vruću ljetnu atmosferu dovesti do usijanja. Festivalski niz otvorit će najnagrađivaniji hrvatski glazbenik, Gibonni.  U subotu 27. kolovoza na Dane piva dolazi virovitička grupa Vatra, a osim Vatre subotu će na Danima piva nastupiti još jedan višestruki dobitnik nagrade Porin, riječki rocker Urban.

U nedjelju 28. kolovoza nastupit će Vanna.

- Osim glazbe, Dani piva za sve posjetitelje pripremaju i brojne druge atraktivne sadržaje uz vrhunsku ponudu lokalnih ugostitelja i trgovaca koji će od 26. do 30. kolovoza učiniti Karlovac nezaobilaznom turističkom destinacijom. Dani piva izvrsna su prilika svima da posjete Karlovac i uvjere se zašto ponosno nosi naziv grad susreta, navode u Gradu.

Izdvojeno


Reci što misliš!