VIJESTI / KARLOVAC

RADOVI PRI KRAJU?

Kreće asfaltiranje novog rotora u Logorištu! Iz Hrvatskih cesta najavili privremenu signalizaciju, od srijede će se uz nju voziti po rotoru

Kreće asfaltiranje novog rotora u Logorištu! Iz Hrvatskih cesta najavili privremenu signalizaciju, od srijede će se uz nju voziti po rotoru

Radovi na asfaltiranju završnog sloja odvijat će se do kraja tjedna. Regulacija semaforima bit će samo za vrijeme radnog vremena, dok će se nakon istog promet odvijati normalno bez semaforske regulacije.

- Danas i sutra (ponedjeljak 18.7. i utorak 19.7.) vršit će se radovi frezanja, uklapanja asfalta na prilazu mostovima Mrežnica i Korana, te iskop na križanju DC1 – ulica Logorište, javljaju ih Hrvatskih cesta. 

Kako kažu, radovi će se izvoditi pod regulacijom semafora, a u vršnim satima ili u slučaju pojave gužve prebacit će se na ručnu regulaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu, 20.7. započet će radovi asfaltiranja završnog sloja asfalta na DC1. Radovi će se izvoditi pod regulacijom semafora, a u vršnim satima ili u slučaju pojave gužve prebacit će se na ručnu regulaciju. Isto tako, od srijede, promet na raskrižju DC1 – ulica Logorište će odvijati po novom rotoru uz privremenu signalizaciju.

- Radovi na asfaltiranju završnog sloja odvijat će se do kraja tjedna. Regulacija semaforima bit će samo za vrijeme radnog vremena, dok će se nakon završetka promet odvijati normalno bez semaforske regulacije, kažu još u HC-u.

Izdvojeno


Reci što misliš!