VIJESTI / KARLOVAC

DOBILI SMO ODGOVOR

Nakon našeg teksta prometni znak na Bašćinskoj ipak pomaknut u zonu radova, iz policije nam odgovorili na upit

Nakon našeg teksta prometni znak na Bašćinskoj ipak pomaknut u zonu radova, iz policije nam odgovorili na upit

Kako dodaju, policijski službenici na tom dijelu ne sankcioniraju stanare i vozila gradilišta, već vozila u tranzitu i vozila vozača koji nemaju adresu stanovanja na navedenom području izvođenja radova.

Nakon što su građani jučer reagirali na postupanje policije koja im nije dozvoljala da dođu do svojih nekretnina na Bašćinskoj ulici u naselju Švarča pa čak i kažnjavali,  mi smo poslali upit PU karlovačkoj zašto se to radi.

Kako doznajemo, prometni znak za zabranu prometa je danas ipak postavljen na mjesto gdje se radovi i održavaju, na što su građani i ukazali. Pogledajte što nam kažu iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prometna signalizacija vezana uz izvođenje radova na Bašćinskoj cesti u Karlovcu postavljena u skladu s Rješenjem koje posjeduje izvođač radova. Prometna policija na navedenoj lokaciji postupa isključivo po dojavama građana, odnosno stanara te je na taj način postupala i u poslijepodnevnim satima 16. srpnja 2022. godine kojom prilikom su sankcionirane dvije osobe, kažu nam u policiji.

Kako dodaju, policijski službenici na tom dijelu ne sankcioniraju stanare i vozila gradilišta, već vozila u tranzitu i vozila vozača koji nemaju adresu stanovanja na navedenom području izvođenja radova. Ukoliko građani imaju pritužbi na rad policijskih službenika isto mogu dostaviti nadležnoj Postaji prometne policije Karlovac ili putem e-mala na adresu [email protected].              

Podsjetimo, takvo stanje baš i nije bilo u subotu, a KAportal je o tome pisao ovdje

FOTO GALERIJA

 

Izdvojeno


Reci što misliš!