VIJESTI / KARLOVAC

PORAST KVALITETE USLUGE?

Pripajanje lokalnih vodovoda! Karlovački ViK postaje isporučitelj vodnih usluga na lasinjskom području - što to znači za korisnike?

Pripajanje lokalnih vodovoda! Karlovački ViK postaje isporučitelj vodnih usluga na lasinjskom području - što to znači za korisnike?

Pripajanjem prestaje postojati Vodovod Lasinja kao pravni subjekt, te njegovi zaposlenici postaju zaposlenici Vodovoda i kanalizacije Karlovac

Iz gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija upravo je stigla obavijest kako je danas sklopljen ugovor o pripajanju komunalnog društva Vodovod Lasinja karlovačkom ViK-u, te je time tvrtka postala isporučitelj vodnih usluga i na području Lasinje. 

- Skupština Društva Vodovod i kanalizacija danas je i usvojila odluku o pripajanju. Sjednici su nazočili gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić, zamjenica gradonačelnika Ivana Fočić, načelnica Općine Draganić Anica Domladovac, načelnik Općine Lasinja Marijo Perčić, direktorica Vodovoda i kanalizacije Katarina Malenica te direktor Vodovoda Lasinja Ivica Busak, u prisustvu odvjetnika i javnog bilježnika, poručuju iz ViK-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijeli postupak proveden je sukladno odredbama Zakona o vodnim uslugama i Zakona o trgovačkim društvima, naglašavaju iz tvrtke, te dodaju kako pripajanjem prestaje postojati Vodovod Lasinja kao pravni subjekt, te njegovi zaposlenici postaju zaposlenici Vodovoda i kanalizacije Karlovac.

Korisnici s područja Lasinje mogu se javiti u Općinu gdje će dobiti potrebne upute i kontakte vezano za rješavanje tekućih pitanja, reklamacija i slično.

Iz ViK-a ujedno poručuju kako će usmjeriti napore u osiguranje stabilne i kontinuirane vodoopskrbe Lasinje uz porast kvalitete usluge te biti na usluzi i raspolaganju stanovništvu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!