VIJESTI / KARLOVAC

KOPANJE U CENTRU

Radovi na izmjeni vrelovoda Gradske toplane se intenziviraju u centru grada - zatvara se Smičiklasova za sav promet, kao i Meštrovićeva ulica

Radovi na izmjeni vrelovoda Gradske toplane se intenziviraju u centru grada - zatvara se Smičiklasova za sav promet, kao i Meštrovićeva ulica

U Gradskoj toplani mole građane za poštivanje privremene regulacije prometa, strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova.

Radovi na sanaciji vrelovoda Gradske toplane polako se moraju finiširati radi skorog početka sezone grijanja, pa se nastavljaju u centru grada.

Iz Toplane nam javljaju da će od srijede pa do kraja tjedna, Ulica Tadije Smičiklasa biti zatvorena za sav promet motornih vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Obilazni pravci za autobuse su naznačeni u skici u prilogu te se svi autobusi preusmjeravaju sa državne ceste D1 u Ulicu Kralja Tomislava, Domobransku ulicu, Ulicu Rakovac, Ulicu kralja Petra Krešimira, Senjsku ulicu (državna cesta D3) te na autobusni kolodvor, kažu nam u Toplani i mole građane za poštivanje privremene regulacije prometa, strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova.

Privremeno se iz istog razloga zatvara i Meštrovićeva ulica.

- Obilazni pravci su Ul. Luščić (DC545) - Ul. Marina Držića - Ul. Ljudevita Šestića - Ul. Luščić (DC545), u oba smjera, dodaju u Gradskoj toplani.

Također mole građane za strpljenje te biranje alternativnih pravaca Ulici Luščić i korištenje Senjske ulice za obilazak kako ne bi došlo do zagušenja u Ulici Marina Držića na raskrižju sa Ulicom Ivana Meštrovića.

Izdvojeno


Reci što misliš!