VIJESTI / KARLOVAC

U 9 SATI

Politika se vraća u grad! Nakon dva mjeseca okupljaju se gradski vijećnici: Na dnevnom redu je 13. sjednica Gradskog vijeća

Politika se vraća u grad! Nakon dva mjeseca okupljaju se gradski vijećnici: Na dnevnom redu je 13. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica Gradskog vijeća započinje aktualnim satom, koji po prilici i po volji predsjednika Gradskog vijeća traje oko sat vremena

Nakon dva mjeseca gradski vijećnici vraćaju se u klupe. Zakazana je 13. sjednica Gradskog vijeća koja će se održati u Gradskoj vijećnici s početkom u 9 sati. Na dnevnom redu ukupno se nalazi 21 točka.

Uz polugodišnje izvješće o radu gradonačelnika i izvršenju proračuna, tu su i izvješća o ostvarenju programa i plana Dječjih vrtića Četiri rijeke i Karlovac za prošlu pedagošku godinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Proceduru Gradskog vijeća morat će proći i dvogodišnje izvješće o provedbi akcijskog plana energetski i klimatski održivog razvitka grada Karlovac i odluka o izradi Urbanističkog plana uređenja poslovne zone Mekušje II.A etapa. 

Čak devet točaka

Gradski vijećnici morat će potvrditi i niz odluka o provedbi postupaka javne nabave. U prvom redu za izvođenje radova obnove zgrada oštećenih u potresu čija sredstva za izradu projektne dokumentacije i konstruktivne obnove je Grad osigurao iz Fonda solidarnosti EU. Radi se o zgradi gradske uprave na Jelačićevom trgu, Gradskog muzeja, Hrvatskog doma, KAMODA te zgrade na adresi Gornja Gaza 3. 

Zatim za ugradnju čelija u sklopu programa "Energija i klimatske promjene", rekonstrukciju ulice u naselju Marka Marulića, energetskoj obnovi zgrade JVP grada Karlovca, radova na izgradnji dječjeg igrališta u Hrnetić te sanaciji odlagališta otpada Ilovac.

Naravno, sjednica Gradskog vijeća započinje aktualnim satom, koji po prilici i po volji predsjednika Gradskog vijeća traje oko sat vremena. Po dobrom starom običaju vladajući su spremni. Hoće li se oporbi ovog puta posrećiti da dođu na red?

Izdvojeno


Reci što misliš!