VIJESTI / KARLOVAC

BRZI I ŽESTOKI

VIDEO Divljanje autom kroz Branimirovu jučer snimila nadzorna kamera, vijećnik Birač: Stavite konačno te ležeće policajce

VIDEO Divljanje autom kroz Branimirovu jučer snimila nadzorna kamera, vijećnik Birač: Stavite konačno te ležeće policajce
screenshot

Posljedica postavljanja jednog ležećeg policajca u Branimirovoj jest upravo divljanje na drugom dijelu te ulice.

Gradski vijećnik Nove ljevice Dimitrije Birač poslao je snimku najnovijeg divljanja autmobilom u Branimirovoj ulici u Grabriku.

Kako nam kaže, sve se dogodilo jučer oko 15 sati i želi da je vidi javnost, a posebno gradska vlast.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Naime, i Grad i policija su zaprimili dosad bezbroj zahtjeva za postavljanje ležećih policajaca na početku i kraju tog dijela Branimirove ulice. Napravili su samo jedan. Jer uspornici su navodno zadnja opcija i nisu baš popularni. Naravno, nisu popularni za pilote Formule 1, kaže Birač.

Za nas ostale, dodaje, oni su nužnost.

Grad i njegovi kvartovi nisu staze za utrkivanje. Posljedica postavljanja jednog ležećeg policajca u Branimirovoj jest upravo divljanje na drugom dijelu te ulice. Pa eto, tražim od Grada i nadležnog gradskog odjela da revidiraju svoje aktualne stavove kod ove prometne točke i da krenu s postavljenjem ležećeg policajca upravo tu na mjestu gdje je 'majstor' proletio autom i gdje je najveća sreća da nitko nije bio u blizini, rekao je gradski vijećnik.

Izdvojeno


Reci što misliš!