VIJESTI / KARLOVAC

POLICIJSKI POSAO

Uhvaćen vozač koji je snimljen kako BMW-om divlja po Grabriku - radi se od 21-godišnjaku, pogledajte koje je prekršaje počinio

Uhvaćen vozač koji je snimljen kako BMW-om divlja po Grabriku - radi se od 21-godišnjaku, pogledajte koje je prekršaje počinio

Počinio je prekršaj naglog povećanja brzine uslijed čega je došlo do proklizavanja kotača te prekršaj nekretanja sredinom obilježene prometne trake, dodaju u policiji

Policija je uhvatila vozača koji je divljao po Grabriku, a nakon što je video snimku jurnjave objavio gradski vijećnik Nove ljevice Dimitrije Birač, o čemu je pisao i KAportal.

- U odnosu za video snimku kršenja prometnih propisa u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu od 25. rujna, policija je odmah po zaprimanju e-opažaja o ovom događaju poduzela mjere i radnje u cilju pronalaska vozača, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da je postaja prometne policije Karlovac provela kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je pronađen vozač koji je kršio prometne propise.

- Radi se o 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, a utvrđeno je da je on 25. rujna oko 15 sati u Ulici kneza Branimira u Karlovcu upravljao osobnim automobilom BMW karlovačkih registarskih oznaka i počinio prekršaj naglog povećanja brzine uslijed čega je došlo do proklizavanja kotača te prekršaj nekretanja sredinom obilježene prometne trake, dodaju. 
 
Protiv 21-godišnjeg vozača slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga. 
  
- U cilju podizanja razine sigurnosti na našim prometnicama pozivamo građane da nam i dalje dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima kako bismo brzom reakcijom poduzeli potrebne mjere i radnje te takve osobe koje grubo krše prometne propise sukladno zakonskim odredbama i sankcionirali, kažu nam još u policiji. 

POGLEDAJTE VIDEO...

Izdvojeno


Reci što misliš!