VIJESTI / KARLOVAC

NATJEČAJI KAO IGROKAZ

Mladost ima otvoren natječaj za direktora, uskoro će i Gradska toplana. Aktivist Nikola Badovinac gradonačelniku: Budite hrabri i imenujte ih bez natječaja

Mladost ima otvoren natječaj za direktora, uskoro će i Gradska toplana. Aktivist Nikola Badovinac gradonačelniku: Budite hrabri i imenujte ih bez natječaja

Kako dodaje, prvi će Mandiću čestitati kada pokaže hrabrost i imenuje direktora bez natječaja te "tako preuzme odgovornost jer ionako se unaprijed zna tko će gdje biti izabran (odabran)".

Nakon što je za direktora Zelenila ponovo reizabran Tomislav Vukelić (HDZ), u skorijem razdoblju na natječajima će se tražiti još dva direktora karlovačkih gradskih tvrtki. 

Za direktora Mladosti koju sad vodi HDZ-ov čovjek Ivan Uđbinac natječaj je otvoren, a uskoro će direktora putem natječaja tražiti i Gradska toplana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Politički aktivist Nikola Badovinac koji se prije nekoliko godina javljao na natječaje za direktorske funkcije a samo kako bi ukazao kako su bespotrebni jer se ishod unaprijed zna, uputio je otvoreno pismo gradonačelniku.

- Smatram da je vrijeme da prestanete raditi igrokaz te da iskoristite pravo koje Vam zakon omogućava te da imenujete direktore bez natječaja, kaže Badovinac.

Kako dodaje, prvi će Mandiću čestitati kada pokaže hrabrost i imenuje direktora bez natječaja te "tako preuzme odgovornost jer ionako se unaprijed zna tko će gdje biti izabran (odabran)".

- Isto tako, hrabar gradonačelnik si sam bira ekipu za mandat, a to bi dokazao kada bi iskoristio zakonsko pravo i imenovao direktore gradskih tvrtki bez igrokaza (natječaja). Jeste li Vi hrabar gradonačelnik? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru, pita Nikola Badovinac, zabrinuti građanin.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!