NIKŠA ANTICA

Što se događa u karlovačkoj bolnici! Gradom kruži anonimno pismo djelatnika koje govori o “kaosu”, ravnatelj se očitovao priopćenjem

KAportal/PIXSELL

O čemu se točno radi danas će na tiskovnoj konferenciji javnosti predočiti najjača karlovačka oporbena stranka Možemo!, no svoje je viđenje odmah ujutro poslao onaj najprozivaniji u cijeloj priči - ravnatelj OB Karlovac Nikša Antica.

Što se događa u karlovačkoj Općoj bolnici, goruće je pitanje je koje zanima mnoge, ne samo djelatnike najveće karlovačke ustanove nego i građane koji se tamo liječe i svakodnevno odlaze na preglede, terapije i sve ostale zdravstvene usluge koja kroz svoja primanja skupo i plaćaju. 

KAportal je, podsjetimo, u više navrata pisao o dugovanjima bolnice koji na mjesečnoj razini rastu i po pet milijuna kuna, ali i utjecaju politike koja je dovela do smjene šefova odjela, zapošljavanjima uglavnom nezdravstvenog osoblja kroz po mnogima čudnu sistematizaciju radnih mjesta i sad najnovije, što će karlovačkoj bolnici donijeti najavljena reforma zdravstva i njezino ponovo vraćanje pod okrilje države. 

Proteklih je dana karlovačku javnost uzrburkalo anonimno pismo koje je stiglo na adresu više aktera u politici i medija, u kojem nepoznati autor ili više njih “iznutra” podrobno elaborira događanja u bolnici zbog kojih bi se mnogi trebali zabrinuti. Pismo se proširilo među djelatnicima a zanimljivo da nitko od njih navode ne demantira nego samo konstatira, “da nažalost, sve je to istina”.

O čemu se točno radi danas će na tiskovnoj konferenciji javnosti predočiti najjača karlovačka oporbena stranka Možemo!, no svoje je viđenje odmah ujutro poslao onaj najprozivaniji u cijeloj priči – ravnatelj OB Karlovac Nikša Antica (HDZ). 

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest