VIJESTI / KARLOVAC

GRADSKI VIJEĆNIK

Završena peticija "Zamijenimo žabu sa zvijezdom" - začetnik Tomislav Novak objavio rezultate i "pismo Žabe"

Završena peticija

Evo što kaže Novak, odnosno "žaba" koju je htio maknuti s mjesta na početku Radićeve kod Papasa i na to mjesto staviti maketu Zvijezde koja ne nalazi na drugom dijelu Radićeve, istina puno manje atraktivnom.

Nezavisni gradski vijećnik Tomislav Novak sredinom listopada je pokrenuo peticiju „Zamijenimo žabu sa zvijezdom“, a kako je peticija završila, obavijestio je o njezinim rezultatima.

- Sama peticija je završila s 340 glasova podrške, od čega je 113 glasova online, a ostalo „uživo“. Isto tako, želio bih podijeliti i pismo same Žabe, koja je imala nekoliko rečenica za rećim rekao je Novak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo što kaže Novak, odnosno "žaba" koju je htio maknuti s mjesta na početku Radićeve kod Papasa i na to mjesto staviti maketu Zvijezde koja ne nalazi na drugom dijelu Radićeve, istina puno manje atraktivnom. 

Drage Karlovčanke i Karlovčani,

htjela sam Vas ovim putem pozdraviti i reći da sam dobro, iako sam malo razočarana, da više ja nisam najvažnija tema u gradu. No dobro, doći će moj trenutak, sigurna sam u to...

Hvala svima koji su svojim potpisom podržali ideju da me se makne s ove, da oprostite, bedaste pozicije, gdje stojim sama na betonu, nasred prolaza i svakodnevno moram gledati kak cucki pišaju po mom postolju, koje usput, nikad nisam tražila.

Ja bih vam znate, bila mnogo sretnija negdje u zelenilu, da me trava škaklje po nogama, mada ne mogu skakutati, možda bi se djeca igrala samnom i preskakala me ili bi neka prava žabica došla na čašicu razgovora, neka ptica donijela novosti iz drugog dijela grada...

No, već sam rekla, doći će i moje vrijeme, a do tada sjedit ću tu gdje jesam strpljivo, gledati prolaznike, osluškivati dječji smijeh koji dopire iz šanca, bacati oko na novine na kiosku, pratiti razgovore iz kafića i zatvoriti oči kad vidim da mi cucak prilazi u nadi da će me samo ponjuškati...

Još jednom hvala svima...vidimo se... Žaba

Izdvojeno


Reci što misliš!