VIJESTI / KARLOVAC

POSEBNA REGULACIJA PROMETA

Od sutra otežano kroz Malu Jelsu i Kaštel - kreću radovi na Aglomeraciji Hrnetić i rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda

Od sutra otežano kroz Malu Jelsu i Kaštel - kreću radovi na Aglomeraciji Hrnetić i rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Planirano trajanje radova je do 23. prosinca ove godine

Iz Vodovoda i kanalizacije Karlovac obavještavaju kako sutra započinju radovi na aglomeraciji na dvije lokacije na području grada, pa samim time bit će na snazi posebna regulaciju prometa. 

Od 10 sati zatvara se za sav promet, osim vozila gradilišta i stanara, ulica Kaštel od kućnog broja 1 do kućnog broja 60 zbog izvođenja radova na Aglomeraciji Hrnetić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na predmetnoj lokaciji se ukida autobusno stajalište te će se isto formirati privremeno u ulici Novi Novaki neposredno prije raskrižja sa ulicom Kaštel gledano prema Hrnetiću. Obilazni pravac je državna cesta D228 i ulica Novi Novaki. Zatvaranje prometnice vrijedi do daljnjega, pojašnjavaju iz ViK-a. 

Također, od sutra za sav promet, osim vozila gradilišta i stanara, zatvara se ulica Mala Jelsa od kućnog broja 2 do kućnog broja 4E zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda. Obilazni pravac je ulicom Gornja Jelsa na državnu cestu D6 i obrnuto. Planirano trajanje radova je do 23.12. 2022. godine.

Od sutra, 6.12., za sav promet zatvorit će se i dio ulice Tadije Smičiklasa za potrebe izvođenja finalnog sloja asfalta na prekopu ispred Vojarne, odnosno bliže Domobranskoj ulici. Planirano zatvaranje prometnice je 2 sata u periodu od 11:00 sati do 16:00 sati.

- Sukladno navedenom zatvaranju linije autobusa javnog gradskog prijevoza i autobusnog kolodvora će se odvijati obilazno preko Trga hrvatskih branitelja - Meštrovićeve ili Rakovac - Krešimirove ulice, pojašnjavaju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!