VIJESTI / KARLOVAC

ODMAH REAKCIJA

Iz gradske uprave obećali ispričnicu za zadnji sat učenicima koji dođu na fotografiranje sa zastavom, vijećnica Matan: Od kad gradonačelnik piše ispričnice?

Iz gradske uprave obećali ispričnicu za zadnji sat učenicima koji dođu na fotografiranje sa zastavom, vijećnica Matan: Od kad gradonačelnik piše ispričnice?

U pozivu se navodi i da je termin fotografiranja u 13 sati u vrijeme međusmjene. Tako će učenici koji imaju školu od 14 sati stići na sat, dok će oni, navodi se u pozivu, koji izađu sa sata ranije, prije 13 sati dobiti ispričnicu za zadnji sat.

Nedugo nakon što je karlovačka gradska uprava pozvala sve sportaše ali i sugrađane da sutra u 13 sati dođu na stadion Branko Čavlović Čavlek te fotografijom s velikom hrvatskom zastavom daju svoju podršku Vatrenima pred utakmicu u četvrt finalu Svjetskog prvenstva u nogometu koje se igra u Kataru, reagirala je gradska vijećnica Ana Matan.

Naime,  u pozivu se navodi i da je termin fotografiranja u 13 sati u vrijeme međusmjene. Tako će učenici koji imaju školu od 14 sati stići na sat, dok će oni, navodi se u pozivu, koji izađu sa sata ranije, prije 13 sati dobiti ispričnicu za zadnji sat. Ispričnica se valjda odnosi i za učenike koji imaju sedmi sat ili predsat. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od kad gradonačelnici pišu ispričnice? Na društvenim mrežama se može vidjeti da je gradonačelnik Grada Karlovca uputio sportskim klubovima poziv da njihovi članovi dođu na stadion fotkati se sa zastavom kao podrška nogometnoj reprezentaciji uoči četvrtfinala svjetskog prvenstva u nogometu. Pri tome je najavio da će izostanci s nastave biti opravdani, pita se gradska vijećnica.

Izdvojeno


Reci što misliš!