VIJESTI / KARLOVAC

SDP I MOŽEMO!

Oporba ima svoje mišljenje o tome treba li Boljkovac dobiti ulicu u Karlovcu, Malović (SDP): Zanima me mišljenje HDZ-a, on im je bio jedan od osnivača

Oporba ima svoje mišljenje o tome treba li Boljkovac dobiti ulicu u Karlovcu, Malović (SDP): Zanima me mišljenje HDZ-a, on im je bio jedan od osnivača

Mene zanima njihovo mišljenje, a kao predsjednica GO SDP-a Karlovca mislim da trebamo biti okrenuti budućnosti da je to najbolje i najkvalitetnije za naš grad, kazala je još Malović.


O tome treba li Josip Boljkovac, gradonačelnik Karlovca iz šezdesetih godina prošlog stoljeća u Karlovcu dobiti ulicu ili trg sigurno će biti još riječi u karlovačkom javnom prostoru, a nakon što je skupina građana pokrenula ovakvu inicijativu. 

Na tribini koja je protekle subote održana u Hotelu Korana Srakovčić ipak nije bilo onih koji bi u konačnici o tome odlučivali, a radi se o vijećnicima Gradskog vijeća, pa smo oporbene Možemo i SDP pitali danas što misle o toj inicijativi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mi imamo cijeli niz ljudi kao što su Stanko Lasić, Slavko Mihalić i da ih ne nabrajam, kulturnih radnika za koje bi željeli da dobiju ulicu ili trg u Karlovcu. Mislimo da je ovo stvar koju bi trebalo staviti u taj pool i čekati, rekao je Dobriša Adamec i Platforme Možemo.

Kako dodaje, ono što ih inače smeta je predlaganje na način kako to funkcionira u Karlovcu. 

- Trebalo bi napraviti registar prijedloga imena ulica, tako da se unaprijed zna da postoji lista koja se vrednuje, pa kad dođe na red da se i osvtari. Kod nas je sve "navrat nanos", prijedlozi dolaze ovako i onda se o tome odlučuje, rekao je Adamec.

Predsjednica Gradske organizacije SDP-a Dragica Malović kazala je da je pozive na tribinu poslao predsjednik Gradskog vijeća, no prekasno pa su svi uglavnom već imali zakazane obaveze. No kaže da bi svakako rado došla te poslušala argumente za i protiv. 

- Interesantno je da se nitko iz HDZ-a nije nitko pojavio na toj tribini, posebno jer je Josip Boljkovac bio jedan od osnivača HDZ-a. Mene zanima njihovo mišljenje, a kao predsjednica GO SDP-a Karlovca mislim da trebamo biti okrenuti budućnosti da je to najbolje i najkvalitetnije za naš grad, kazala je još Malović.

Izdvojeno


Reci što misliš!