VIJESTI / KARLOVAC

GRADSKA POLITIKA

Mandić odgovorio HSP-u: Dosta su kontradiktorni, ne žele biti priljepak HDZ-a a neće se kandidirati - to je nepotreban politički folklor

Mandić odgovorio HSP-u: Dosta su kontradiktorni, ne žele biti priljepak HDZ-a a neće se kandidirati - to je nepotreban politički folklor

- Svaka prilika da se izložite građanima, tu priliku treba iskoristiti. Sve ostalo je dio političkog folklora koji je nepotreban, rekao je Mandić.


- Nisam komunicirao s HSP-om, ne zbog toga što se mi s razine Gradske organizacije HDZ-a posebno bahatimo, nego što se i kao stranka moramo potruditi kako stojimo. Malo mi je bila smiješna ta izjava, kao oni ne žele biti priljepak HDZ-a a neće se kandidirati, tako da je to dosta kontradiktorno, rekao je Damir Mandić na naš upit kako komentira objavu karlovačkog HSP-a da neće ići u izbornu utrku na izborima za gradske četvrti i mjesne odbore 16. travnja.

Podsjetimo, Predsjedništvo HSP-a Karlovac se u svom priopćenju obrušilo na vladajuće, te čak njih prozvalo kao razlog što oni neće kandidirati na mjesnim izborima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- HSP neće izići na izbore iz razloga što vladajuća HDZ-ova ekipa svjesno omalovažava i opstruira sve konstruktivne prijedloge i opravdane potrebe građana Karlovca, šireći svojom arogancijom i bahatošću besperspektivnost, letargiju, žabokrečinu, monotoniju, učmalost i tezu svi smo mi isti kradljivci željeza na karlovačkoj cesti u izgradnji, rekli su.

Nadalje, u priopćenju su naveli da "razlog apstinencije od komunalnih izbora, HSP pronalazi i u tome što ne želi biti HDZ-ov smokvin list". 

Što su time htjeli reći nije baš posve jasno, a možda bi se čak dalo zaključiti da su HSP-ovci imali neki prethodni dogovor s HDZ-om koji se izjalovio. 

- Ponovo bi naglasio i ponovio, pa i što se tiče HSP-a, svaka prilika da se izložite građanima, tu priliku treba iskoristiti. Sve ostalo je dio političkog folklora koji je nepotreban, rekao je Mandić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!