VIJESTI / KARLOVAC

bunt

Vrtićanci s Dubovca svrabljivi, puni ušiju i imaju gliste, a roditelji bijesni na upravu: "Ni o čemu nas ne obavještavate i sami moramo tražiti rješenja"

Vrtićanci s Dubovca svrabljivi, puni ušiju i imaju gliste, a roditelji bijesni na upravu:

Moje dijete niti ima uši, niti ima gliste (za sada), ali u vrtić neće ići dok se problemu ne pristupi sustavno i sveobuhvatno - piše majka koja traži što hitnije rješavanje problema.

Više roditelja jedne vrtićke grupe objekta Dubovac upozorilo je upravu vrtića "Četiri rijeke" na pravu pandemiju ušiju, glisti, čak i svraba, te prozvalo odgovorne što po tom pitanju ništa ne poduzimaju, te se i KAportalu obratilo za pomoć. Optužuju odgovorne za nemar i neinformiranje na vrijeme.  

Neke majke tvrde da se o pojavi glista priča od prošloga tjedna, a da iz vrtića roditeljima nije stigla nikakva obavijest niti upute o postupanju, što je bitno s obzirom na uzimanje grupne terapije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna majka negoduje zašto nisu održani roditeljski sastanci kako bi roditelji bili na vrijeme upozoreni već samo od tete čuju "pojavile su se uši, pojavile su se gliste", ne šalje dijete u vrtić da se ne zarazi, ali taj period i ne želi plaćati vrtić.

- Našim tetama svaka čast na svemu što rade u ionako pretrpanim grupama, ali ovo je nešto što treba rješavati zdravstvena voditeljica, te cjelokupni stručni tim vrtića. Moje dijete ne ide u vrtić jer nam se nitko nije službeno obratio (ne uključujem tete, a bome niti neozbiljne letke) iz razloga da spriječim pojavu navedenog kod nje i molim da se sukladno tome korigira i cijena za izostanak. Niti ima uši, nit ima gliste (za sada), ali u vrtić neće ići dok se problemu ne pristupi sustavno i sveobuhvatno - piše majka koja traži što hitnije rješavanje problema.

Objavit ćemo reakciju uprave Vrtića čim ju dobijemo.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!