VIJESTI / KARLOVAC

NEMA PANIKE

U vrtiću Dubovac potvrđeni slučajevi pojave glisti i ušiju kod djece, ravnateljica Štefanac: Nema slučajeva svraba, poduzimamo sve potrebne mjere

U vrtiću Dubovac potvrđeni slučajevi pojave glisti i ušiju kod djece, ravnateljica Štefanac: Nema slučajeva svraba, poduzimamo sve potrebne mjere

Podsjetimo, roditelji su se požalili na slučajeve svraba, ušiju i glisti, a kako se radi o zaraznim bolestima, svakako su zabrinuti i zaslužuju pravovremene informacije o čemu se radi i što se poduzima.

- Dječji vrtić zaista vodi brigu i na prvom mjestu nam je zdravlje i sigurnost naše djece, ali i pravovremena komunikacija prema roditeljima. Poduzeli smo sve mjere prema našem protokolu kako i trebamo, dakle nema mjesta panici, rekla je danas ravnateljica Dječjeg vrtića Četiri rijeke Anita Štefanac, a na naš upit o pojavi zaraznih bolesti u dječjem vrtiću Dubovac.

Podsjetimo, roditelji su se požalili na slučajeve svraba, ušiju i glisti, a kako se radi o zaraznim bolestima, svakako su zabrinuti i zaslužuju pravovremene informacije o čemu se radi i što se poduzima. KAportal je o tome pisao ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je dodala ravnateljica, u vrtiću Dubovac nije zabilježen niti jedan slučaj zaraznog svraba, no imali su dva slučaja male dječje gliste i tri slučaja ušiju kod djece.

- Poduzeli smo sve mjere koje su bile potrebne i poduzimamo dalje kako ne bi došlo do širenja zaraznih bolesti u našem kolektivu, kazala je ravnateljica Štefanac. 

Zbog velikog interesa javnosti i naravno zabrinutosti roditelja lokalni mediji su Dječjem vrtiću poslali upite, pa ravnateljica kaže da će pismeni odgovor stići u što skorijem roku.

Izdvojeno


Reci što misliš!