VIJESTI / KARLOVAC

NAKON IZBORA

HNS zadovoljan rezultatima mjesnih izbora: Unatoč maloj izlaznosti osvojili smo osam mandata

HNS zadovoljan rezultatima mjesnih izbora: Unatoč maloj izlaznosti osvojili smo osam mandata

Dodaju da će vijećnici HNS-a u svom će budućem radu poseban naglasak staviti na veću uključenost građana u donošenje odluka

Hrvatska narodna stranka imala je relativno skroman učinak na mjesnim izborima u Karlovcu 16. travnja, no oni su svejedno zadovoljni rezultatima.

Kako kažu, HNS je osvojio 8 mandata u 4 vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Unatoč maloj izlaznosti građana na ove izbore HNS Grada Karlovca je zadovoljan ostvarenim rezultatima posebno uz činjenicu da je stranka na ove izbore izašla samostalno bez koalicijskih kalkuliranja, navode HNS-ovci.

Dodaju da će vijećnici HNS-a u svom će budućem radu poseban naglasak staviti na veću uključenost građana u donošenje odluka koje se tiču njihovog susjedstva (organiziranje zborova građana) i odlučivanje na principu da se ideje građana uključuju u investicijske planove gradske uprave.

- Također, svojim će aktivnostima utjecati na povećanje brige za zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom te potencirati izgradnju novih igrališta za djecu kao i osiguranje prostora za druženje građana starije životne dobi. Nastojat će organizirati dežurstva i pokrenuti programe pomoći osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom kroz obilaske, razgovor, odlazak u dućan, prijevoz liječniku i slično, stoji u priopćenju, uz zahvalu biračima koji su izišli na izbore, a posebno onima koji su dali glas HNS-u.

Izdvojeno


Reci što misliš!