VIJESTI / KARLOVAC

MJESNI IZBORI

U umirovljeničkoj koaliciji AUZ-HSU zadovoljni rezultatima izbora, Kaleb: Umirovljenici su prepoznali da radimo na ujedinjavanju

U umirovljeničkoj koaliciji AUZ-HSU zadovoljni rezultatima izbora, Kaleb: Umirovljenici su prepoznali da radimo na ujedinjavanju

Dodaje da je loš odaziv birača bio ponajviše zbog lošeg vremena, a što se posebice to odrazilo na izlasku na birališta od strane starijih osoba i umirovljenika, koji inače predstavljaju njihovo biračko tijelo.

Nakon izbora za vijeća gradskih četvrti mjesnih odbora u Karlovcu, oglasili su se i predstavnici umirovljeničke koalicije AUZ - HSU Rudolf Devčić i Frane Kaleb. Oni su, kažu danas, zadovoljni s postignutim izbornim rezultatima.

- Naša Koalicija je nastupila u izborima u 7 GČ i to Grabrik, N.Centar, Zvijezda, Luščić - Jamadol, Banija, Dubovac i Drežnik - Hrnetić. U svim navedenim GČ osvojili smo mandate i to po jedan u 6 GČ, a dva mandata u GČ Drežnik - Hrnetić, rekao je Kaleb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje da je loš odaziv birača bio ponajviše zbog lošeg vremena, a što se posebice to odrazilo na izlasku na birališta od strane starijih osoba i umirovljenika, koji inače predstavljaju njihovo biračko tijelo.

- Naši birači su prepoznali nešto vrlo važno, a to je činjenica da osim stalne brige za umirovljenička prava, radimo i na ujedinjavanju svih umirovljenika zajedno. Ovim putem se zahvaljujemo svim biračima koji su glasali za našu Koaliciju Akcija umirovljenici zajedno i Hrvatska stranka umirovljenika (AUZ i HSU) a zahvaljujemo se i onima koji nisu mogli glasati, sa nadom da će biti prilike drugi put, rekao je Kaleb.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!